Рубрики: Новини
07.09.2024 15:20

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.
Поділитися

Коли двоє талановитих артистів з’являються на одній сцені, публіка одразу проявляє підвищений інтерес. Особливо, коли зірки протилежної статі. Тоді з’являється простір для того, аби додумати романтичну історію про їхні стосунки. Зараз шанувальники не тільки пліткують про своїх кумирів, але навіть складають цілі фанфіки в мережі.

Олександр Пономарьов прокоментував чутки про народження в нього дитини

Свого часу дуетная композиція Олександра Пономарьова та Марія Яремчук наробила навіть більше шуму ніж очікувалося. Особливості через те, що знаменитостей підозрювали у любовному зв’язку.

Аудиторії здалося, що між спадкоємицею Назарія Яремчука та золотим голосом України дійсно є іскра. І в якийсь момент співак вирішив трохи поглузувати і заявив у своєму інтерв’ю: “У нас роман”

Згодом у Марія Яремчук спитали, чи це правда, і вона одразу ж спростувала слова свого колеги, заявивши, що ніякого роману немає. Окрім того, на обличчі зірки читалося певне роздратування. Олександр уже у своєму наступному інтерв’ю заявив, що це був всього лиш жарт, і судячи з усього, вдалий, так як усі в нього повірили.

Справа в тому, що про роман в нього питали у День сміху, і таким чином зірка вирішив трохи по бешкетувати. Хто міг знати, що ці три слова неабияк вплинуть на майбутнє обидвох знаменитостей.

Хоча новина про їхній зв’язок була спростована, публіка все одно вважала, що між ними щось може бути. Марія Яремчук тим часом завершила музичну кар’єру і зникла з радарів. А коли з’явилася новина про появу в її родині малюка, то роль батька одразу ж приміряли на Олександра Пономарьова. Пішли чутки, що саме він став татом.

До речі, татом він таки став, але хрещеним. Особистість реального батька дитини Марія Назарівна не розкриває і навряд це колись зробить. На чутки про батьківство Пономарьова вона також спочатку не реагувала, але коли до коментарів доєднався її рідний брат, то вступила у дискусію.