Рубрики: Новини
09.09.2024 13:16

З Горняк був королем, з Полтавською став “господинею”: Володимир Остапчук миє, готує, прибирає, і не тільки

Популярний шоумен Володимир Остапчук прибрав увесь будинок, поки його вагітна дружина була на роботі. Зірка навіть вимив душові кабіни та господарював у дворі.
Поділитися

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, знову мала “пригоду” через ведення своїх stories у соцмережі Instagram. Цього разу вона натрапила на підписницю, якій не сподобалося, що Катя подає шоумена Володимира Остапчука в своїх публікаціях в якості обслуговуючого персоналу, який миє, готує та ще й прибирає. На її думку, дружина Остапчука не висловлює слова любові, гордості та поваги за свого чоловіка.

Усе почалося з того, що Катерина Остапчук розповіла про те, що поки вона була на роботі Вова прибрав увесь будинок. Шоумен Володимир Остапчук навіть вимив усі душові кабіни. Катерина пояснила, що жити в будинку дуже класно, але не прибирати його. Простіше три рази похвалити чоловіка, щоб він усе зробив і по прибирав, а не вона. І поки що, в їх сім’ї і стосунках ця схема працює.

Після цього допису до дружини Володимира Остапчука і “прилетіла” промова в його захист і у звинуваченні Каті щодо її неповаги до шоумена. На все це вона відповіла, що повагу і любов Володимиру Остапчуку вона висловлює особисто, а не в stories. А її “історії” в Instagram він навіть не дивиться.

“Повірте, якби йому чогось не вистачало, то він не крутився навколо мене б так”, – підкреслила Катерина Остапчука.

Також вона додала, що це її Вова. Як вона хоче, так його і виставляє. У наступних stories Катерина Остапчук уже почала робити жартівливий контент, відмічати в публікаціях самого Остапчука і висловлювати йому свою повагу та любов. А ще гордість. Після того, як шоумен зробив сирники, підписники Каті почали просити рецепт таких смаколиків. Вона повідомила, що зараз Вова закінчить прибирати на подвір’ї і потім надасть рецепт сирників. Бо він же “обслуговуючий персонал”.

Дружина Володимира Остапчука показала, як він слідкує за побутом

“Я знову на роботі. Чому ніхто не напише, що я не маю працювати? Тільки Вову захищають”, – написала жартома дружина шоумена.

Слід додати, що Катерина Остапчук нині вагітна і має вже хороший “животик”. А тому, допомога її чоловіка нині є дійсно просто безцінною. Тим більш, якщо Катерина Остапчук ще й працює, а не лише постійно сидить вдома.