Рубрики: Новини
09.09.2024 14:16

36-річна Леся Нікітюк рушила на відпочинок не одна: з ведучою Рафік, з яким вона роками ділить квартиру

Популярна телеведуча України Леся Нікітюк поселилася в номері з виглядом на море. Зірка та її відомий усім песик Рафік матимуть лакшері відпочинок у Одесі.
Поділитися

В Україні популярна ведуча Леся Нікітюк залишила все і відправилася на відпочинок до моря. Замість закордону вона обрала “перлину Чорного моря” — Одесу. У подорож зірка відправилася не сама, а зі своїм улюбленим песиком Рафіком. Світлини в stories у соцмережі Instagram Лесі Нікітюк починаються з найцікавішого і найсмішнішого — це те, як її пес Рафік їде в автомобілі і з вікна захопливо розглядає вулиці Одеси. Схоже на якесь кіно, ніби у подорож поїхала не сама телеведуча, а суто її пес. Або, що ця поїздка — це взагалі відпустка для Рафіка, а не для неї.

Після того, як песик вдосталь побачив і насолодився Одесою, Леся Нікітюк посилилася в шикарному готелі на самому березі моря. Все, як потрібно, перша лінія! Більше того, ведуча обрала номер прямо з видом і виходом до моря. А тому її світлини в Instagram виглядають так, ніби вона десь закордоном у одному з пентхаусів Каліфорнії. Відсвяткувати початок свого шикарного відпочинку ведуча вирішила з парочки бокалів міцненького напою. Один для себе, інший — для песика. А якщо той не захоче, значить, Лесі дістанеться цілих два!

Ведуча шоу Хто зверху Леся Нікітюк показала з ким поїхала відпочивати

Міцний напій зірка попивала в лобі сидячи в кріслі і дивлячись на море. Насолоджуватися видом, повітрям і “запахом” моря прямо з номеру можна і лежачи на зручному кріслі-дивані з натуральної шкіри. Дизайнером цього готелю було все продумано до дрібниць. Комплекс будувався явно не під стиль і смак того, як звикли “наші люди”. Інтер’єр більше нагадує щось до закордонного і більше до американського, каліфорнійського стилю.

Ведуча шоу Хто зверху Леся Нікітюк показала з ким поїхала відпочивати

За словами Лесі Нікітюк, раніше вона не була в цьому готелі, але їй часто радили його. Її дуже привітно зустріли, песику подарували подарунок, їй листівки (як це було модно колись), а на дзеркалі в її номері зробили надпис: “Найкращий світанок о 06:28”. А для песика в номер навіть придбали і поставили мисочки для води та їжі. Під час відпочинку Леся Нікітюк єдиним, чим буде займатися, не забувати вигулювати свого песика.