Рубрики: Новини
10.09.2024 16:36

Донька Олі Полякової переїжджає в США: Маша вступила у Берклі – на кого вчитиметься зіркова спадкоємиця

Старша донька популярної співачки Олі Полякової поїхала навчатися до приватного Бостонського університету в якому вже 25 років викладають курс із хіп-хопу.
Поділитися

Завжди весела Оля Полякова вчора, 9 вересня, заявила, що вона вирушає на гастролі містами України, а її старша донечка їде навчатися в Америку. А саме, в приватний університет Berklee College of Music (Музичний коледж Берклі), який розташований у Бостоні в США. Про це зірка повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

Разом із донечкою вони вчора виїхали зі своєї вілли, яка розташована у Київській області, як завжди, звичним для них способом — човном по Дніпру. А вже в самому Києві пересіли в автівку. З салону транспорту вони записали відео про те, куди вирушає одна зірка, а куди їде доньки зірки.

За словами Олі Полякової, через два дні її донька Марійка вже буде в університеті в Бостоні. Вона дуже сильно просила донечку бути обережною, гарно вчися, не вживати нічого шкідливого, не зв’язуватися з поганими кампаніями. А ще бути свідомою, берегти своє здоров’я та себе.

Оля Полякова розповіла, куди відправилася вчитися її донька Марійка

Як відомо, Музичний коледж Берклі був заснований ще в 1945 році. Коледж є вищим музичним навчальним закладом. Він особливий тим, що спеціалізується на новітніх неакадемічних музичних напрямках. З самого початку у ньому викладали курс джазової музики. У коледжі навчають кіномузиці та авторській пісні. Серед профільних інструментів є навіть банджо, мандоліна, ударні, а в 1999 році взагалі відкрили навчальний курс з хіп-хопу.

Сам ж Оля Полякова вирушила у турне містами нашої країни. У неї вже був концерт у Вінниці, де прямо на сцені вона поговорила з нашими захисниками і заспівала для них пісні. Прихильники Олі Полякової підкреслюють, що зірка виділила час на розмову з людьми, з захисниками, а ще з їхніми діточками. На концерти до цієї співачки навіть у цей не легкий час приходить чимало людей.