Рубрики: Новини
10.09.2024 19:54

Зірка СТБ Надія Матвєєва змінила імідж і показала результат: 55-річна ведуча стала діловою бізнес-вумен

Ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва презентувала себе в образі справжньої леді. Для осені вона обрала елегантний і діловий костюм із "нотками" романтики.
Поділитися

Відома всім зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва змінила свій імідж. Вчора, 9 вересня, вона презентувала себе в образі ділової бізнес-вумен у темно-синьому костюмі. Свої нові світлини зірка виклала в своїх соцмережах.

Нині Надія Матвєєва схожа на пані, яка явно тримає якийсь бізнес, або працює десь начальником якогось управління в органах місцевого самоврядування. До свого темно-синього піджака без рукавів і також ж кольору прямих строгих штанів, вона підібрала білу кофтинку, яка чудово підходить для роботи в офісі. Кофта-сорочка має рукава три-четверті, прикриває абсолютно все до самої шиї і єдиний малюнок, який має, це ніжне і тонке зображення гілочки з дерева.

До свого образу Надя Матвєєва підібрала замшеві туфлі на широких і міцних підборах. А ще стильний годинник із ремінцем із натуральної шкіри. Не обійшлося і без жіночої сумки, більше офісного варіанту. Покласти в неї можна хіба що найважливіше: ключі від кабінетів і дому, телефон, гаманець і записник. Першими побачити знаменитість в новому образі мали можливість кияни, прості перехожі, які прогулювалися вулицями. Оскільки нову фотосессію Надія Матвєєва зробила “просто неба” в Києві. Уже на вулицях столиці можна побачити і сухе опале листя з дерев. Його також добре видно на світлинах ведучої. Зірка фотографувалася, як просто серед вулиці, так і на лавках у невеличких парках.

У коментарях до цього допису підписники Надії Матвєєвої зазначають, що її образ є просто ідеальним для цієї осені. Її костюм назвали красивим, діловим і з “нотками” романтики. Більшість читачів відмітили, що їй личить діловий костюм і в ньому вона виглядає просто неймовірно. Є фанати, які назвали Надію Матвєєву дуже елегантною і справжньою леді.