Рубрики: Новини
11.09.2024 16:43

Після завершення зйомок “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько пішов на “шабашку”: зірці теж зараз важко

"Холостяк" Олександр "Терен" Будько показав, як вміє гарно фарбувати стіни і може підробляти на "шабашках". Зйомки проєкту завершилися і тепер він має більше часу на нову роботу.
Поділитися

В Україні завершилися зйомки вже легендарного реаліті-шоу побачень “Холостяк”, а саме 13-го сезону. Тепер головний герой цього “заїзду” уже всім відомий холостяк Олександр “Терен” Будько почав ходити по “шабашках”. Про це він сам жартома повідомив в своїй stories в соцмережі Instagram. З одного боку Олександр пожартував, а з іншого — на світлині видно, що він дійсно перебуває на будівництві за якимись роботами.

“Терен” показав, як він разом із своїм товаришем знаходиться в якомусь приміщенні, де явно відбуваються ремонтні роботи. Насамперед, фарбування стін у яскраво-червоний колір. Можливо, що це чийсь гараж, або спеціально-відведена локація для майбутніх зйомок. Роботу “Холостяк-13” виконав не всю, адже частина стіни ще лишилася без фарбування. Але чоловіки добре зголодніли і вирішили перекусити та трішки перепочити.

Після зйомок програми Холостяк-13 Терен пішов підробляти на будівництво

Обідав Олександр “Терен” Будько розставивши їжу на стільчику, який був у них замість столу. Усе так, як зазвичай буває на будівництві чи під час проведення ремонтних робіт. Тепер про нового холостяка відомо ще й те, що він дуже господарський. Як потрібно, то і ремонт може зробити. Свою світлину зірка телеекрану підписав коротко і по факту: “На шабашці”. Але де саме це було і чому для стін обрали настільки яскраво-червоний колір, він не розповів. Поки що все це залишиться загадкою.

Як відомо, перші ефіри 13-го сезону програми “Холостяк” українці зможуть побачити вже цієї осені. Коли точно вийде програма, якого числа, ще невідомо. Вже стільки відомо інформації про цього холостяка — захисника, що подивитися зйомки проєкту хочеться багатьом. Як і дізнатися те, чи зміг Олександр “Терен” Будько зустріти своє справжнє кохання на цьому романтичному проєкті. Якщо так, то кого саме, і якою є ця обраниця “Холостяка-13”.