Рубрики: Новини
12.09.2024 11:59

42-річна Ольга Фреймут розповіла про те, чим вона володіє в Києві: це справа за покликанням, а не кар’єра

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що її кар'єра не співпадає з її покликанням. Вона розповіла, яка справа дійсно підходить її душі та серцю.
Поділитися

Українська телеведуча, журналістка, письменниця та відома всім “Ревізорка” Ольга Фреймут уже має в Києві своє власне видавництво “Snowdrop publishing”. На сторінці цього закладу вказано та добре виділено наступний текст: “Видавництво Ольги Фреймут”. Щодо наявності свого видавництва телеведуча говорить, що це справа за покликанням. Вона підкреслює, що в житті буває так, що карʼєра і покликання не завжди співпадають. Про все це сама Ольга Фреймут повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, якщо людина згадує і думає про дитинство, чого хотілося тоді, це говорить саме про поклик людини. Це не особиста думка Ольги Фреймут. Це вона процитувала думку американського модельєра і дизайнера одягу Вірджила Абло. Про свої покликання Ользі Фреймут уже заявили її маленькі діти. Насамперед, її донечка Злата любить заплющувати очі і придумувати хореографічні постановки. Ще одна її донечка, Євдокія, уже в два роки говорила, що хоче “лікувати серця дельфінам”.

На думку зірки, лікувати серця дельфінам абсолютно не прибуткова справа, але дуже романтична. А син Ольги Фреймут працює над створенням індивідуальних крил. Підписники зірки одразу почали згадувати, ким вони хотіли бути в дитинстві і задумалися над своїм особистим призначенням у житті. Серед читачів Ольги Фреймут є лікарі, пілоти, архітектори, дизайнери, актори і адвокати. Надзвичайно різноманітну аудиторію має зірка.

“З того, що пам’ятаю – мріяла бути адвокатом, але поки працюю викладачем і проектним менеджером, гостре відчуття забезпечувати повсюдно справедливості ще досі проскакує”, – повідомила одна з фанаток знаменитості.

Всі колись хотіли бути кимось у дитинстві, але в багатьох усе склалося зовсім по-іншому.