Рубрики: Новини
12.09.2024 21:59

Катя Осадча вперше розповіла про кохання, яке пронесла крізь все своє життя: це не Горбунов і не Поліщук

41-річна Катерина Осадча вперше розповіла про кохання, яке пронесла крізь все своє життя. Виявляється, це зовсім не Юрій Горбунов і не Олег Поліщук.
Поділитися

Катя Осадча завжди відносилася до особливого переліку зірок, які можуть дозволити собі навіть припинити телевізійну діяльність, і ніколи при цьому не бути забутими.  Зараз Катерина займається здебільшого діяльністю, яка направлена на повернення українців додому до їхніх сімей. З її життя повністю вийшли світські плітки та раути.

І за це фанати полюбили її ще більше, адже поки інші знаменитості шукають способи заробити своєю творчістю в абсолютно нових умовах, Катерина повністю змінила поле діяльності і присвятила себе тому, що дійсно має значення.

Катя Осадча розповіла, як ставиться до свого дня народження насправді

Катя Осадча розповіла, як ставиться до свого дня народження насправді

Гармонія з собою та відсутність протиріч у рішеннях також відчуваються в її останній публікації. Зірка відсвяткувала свій день черговий день народження і у зв’язку з цим опублікувала у блозі в Instagram зізнання про те, що завжди любила цей день.

Дійсно, зірка має чим пишатися, і що згадати, адже за ці 40 років вона пройшла непростий, але надзвичайний шлях, дала життя трьом прекрасним хлопчикам, вийшла заміж два рази.

Ба більше, хоча колишній чоловік не став її долею, вони з ним зберегли прекрасні стосунки, і нині підтримують зв’язок. Старший спадкоємець телеведучий на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки, але вже через декілька місяців імовірно повернеться на канікули до матері, вітчима та братиків.

Немає нічого кращого, ніж мати можливість зустріти найважливіші дні у своєму житті у компанії найрідніших людей. І це щастя також в руках у Катерини.