Рубрики: Новини
13.09.2024 16:53

Надя Дорофєєва показала стильний образ, який допоможе приховати всі недоліки фігури: “пацанячий лук”

34-річна співачка Надя Дорофєєва досі одягається в молодіжні образи. Останній підібраний стиль можна носити всім, хто хоче приховати свої зайві кілограми та виглядати більш молодим.
Поділитися

Не дивлячись на те, що популярній співачці Наді Дорофєєвій уже 34 роки вона продовжує дивувати всіх своїми молодіжними образами і луками. Зірка завжди намагається триматися у напрямку більш молодіжних стилів у тому числі і в моді. Свій новий look знаменитість опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Для свого нового образу співачка Надя Дорофєєва обрала чоловічу кофту, чимось схожу на ту, яку носять американські спортсмени. Або, яку в принципі зазвичай носили ще в США у 2000-х роках. Вона складається з трьох кольорів: чорного, жовтого і білого. Посередині великий надпис. Є у цій кофті комір, які переважно бувають на чоловічих сорочках, а не кофтах. Під цей образ вона одягла сині джинсові шорти, які здається були зроблені з чоловічих джинсових штанів. Здається, а можливо так воно і є.

Надя Дорофєєва показала образ, який здатен приховати зайві кілограми

А ось взуття Надя Дорофєєва одягла жіноче. Це суто чорні лакові черевики на міцній підошві і товстих підборах. Родзинкою всього цього стали чорні шкарпетки. Свій образ вона підписала: “Я і мій пацанський лук”. Світлину зірка зробила десь у якійсь роздягальні. Позаду неї безліч шафок для одягу. А ще картини і диван на якому можна розміститися і переодягнутися. У цьому ж образі Надя Дорофєєва взагалі може піти навіть в кіно.

У схожих спортивних образах знаменитість з’являлася й раніше. Її фани та підписники зазначали, що в них вона виглядає дуже гарно. Хтось взагалі називає її просто “крейзі”, що означає, що вона є особою з енергійною вдачею. Ніхто не говорить про те, що це ніжно, елегантно чи жіночно. Тому що це дійсно не так! У своїх спортивних образах співачка несе зовсім інший сенс — це щось потужне, енергійне та сильне!