Рубрики: Новини
16.09.2024 14:49

37-річна Настя Каменських розповіла, хто від неї відвернувся і чому: Потап не виправить все, що сталося?

Співачка Настя Каменських склала кілька порад для себе і для людей щодо того, як пережити певні ситуації в інтернеті. Завдяки ним вона досі тримається в шоу-бізнесі.
Поділитися

Дружина Потапа і відома українська співачка Настя Каменських нарешті висловилася щодо хейту, який відбувається в її бік в інтернеті. Останнім часом співачка постить жартівливі, креативні і смішні відео на тему своїх пісень, але за це отримує лише хейт та образи. Це відбувається навіть публічно.

Український телеведучий та ведучий ток-шоу “Говорить вся країна” Олексій Суханов назвав Настю Каменських “Іспанським соромом чи Паралельною реальністю”. Сама ж співачка заявила, що інтернет відкрив для людей безмежний світ можливостей, які здаються нескінченними. Утім чимало хто стикається з новими викликами такими, як хейт і булінг у соцмережах. Але наше ментальне здоров’я в першу чергу залежить від того, як ми реагуємо на все це.

Особисто для себе Настя Каменських впровадила кілька порад. Перша з них — це не сприймати хейт на свій рахунок. Причина – зазвичай хейтери говорять не про конкретно якусь людину, а про свої власні проблеми. Наступне, що слід робити, це фільтрувати все те, що ми читаємо про самих себе (коментарі). Також слід уникати надмірного занурення в коментарі, а свою увагу концентрувати на тих людях, хто навпаки підтримує і надихає.

Настя Каменських повідомила, що робить для того, аби пережити хейт в інтернеті

На думку співачки завжди слід зосереджуватися на позитиві і на позитивних словах і діях. Замість того, щоб витрачати свій час на негативні коментарі і людей, які не цінують й не підтримують інших. Настя Каменських наголошує і на тому, що не слід відповідати на негативні коментарі. Хейтерів краще всього видаляти, або взагалі блокувати. А от якщо відповідати на їх негативні коментарі, це лише підсилить їх вплив і сили.

За словами NK, найважливіше — це цінувати себе. Якщо людина впевнена сама в собі, то ніхто не зможе змусити її почуватися гірше чи погано. Слід завжди в першу чергу любити себе і завжди ставити своє ментальне здоров’я на перше місце.

“Найголовніше — це ваше самопочуття і внутрішній баланс. Не дозволяйте нікому зруйнувати Вашу гармонію”, – говорить Настя Каменських.