Рубрики: Новини
16.09.2024 15:46

Надю Матвєєву потягнуло на стиль для більш молодих жінок: ведуча й сама почала виглядати молодшою

Ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва приміряла осіннє вбрання, яке більше підходить для молоді. Але такий стиль "освіжив" її обличчя і вона сама стала виглядати більш молодше.
Поділитися

Від телеведучої програми “Все буде добре” Надії Матвєєвої не очікували того, що вона наважиться на більш молодіжний стиль. Зірка приміряла на себе довгий яскравий червоний плащ із “гострим” коміром і осінніми черевиками, які більше підходять для молоді, ніж для жінки її віку. У цьому всьому і вона сама виглядає молодшою. Своє відео зі зйомки нового образу вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зйомку у дуже яскраво-червоному образі Надія Матвєєва зробила на сіро-коричневому фоні. Це виглядає дуже гарно. Адже вона сама стала центром всієї цієї локації і виділяється за рахунок різного контрасту. Весь її образ, по факту, це один модний молодіжний плащ, чорні осінні черевики з масивною бежевою підошвою і яскрава червона помада на губах. Під плащем видніється червона сукня, колір якої трішки темніший за плащ. Але вона все одно зливається з верхнім одягом знаменитості і її одразу просто навіть не помітно. Якщо не роздивлятися довго, здається, що Надія Матвєєва одягнута лише в один плащ.

Цей пост зірки дуже сильно сподобався підписникам телеведучої. Вони відмічають, що їй дуже личить яскраво-червоний колір. Багато хто написав, що їй бажано носити і мати в своєму гардеробі одяг саме такого кольору. Він “освіжає” її обличчя, робить її більш молодшою, гарнішою, енергійною та яскравішою. Одним словом — це справді її колір.

“Це плащ моєї молодості, але у мене був світло-зелений. Десь лежить в шафі на горі. Значить, мода повертається”, – написала одна з прихильниць зірки Поліна.

Сама Надя Матвєєва прокоментувала свій образ наступним чином: “Femme like U”, що в перекладі з англійської мови означає: “Жінка, як ти”. Допис знаменитості зібрав чимало вподобайок і до сотні коментарів.