Рубрики: Новини
16.09.2024 18:48

Чоловік Наді Дорофєєвої Кацурін “подався” на Новий канал із своїм шоу: що це буде та коли можна подивитися

Антон Птушкін разом із чоловіком Наді Дорофєєвої Мішею Кацуріним вестимуть кулінарну програму на Новому каналі. Уже відомо, що це буде за шоу.
Поділитися

Відомий ресторатор, музикант і теперішній чоловік Наді Дорофєєвої, Макс Кацурін, запустив на “Новому каналі” своє нове шоу. Це програма “Їжа України”, яку транслюватимуть кожної суботи о 12:00. Перший випуск цієї програми відбувся минулої суботи, 14 вересня. Про все це сам Макс Кацурін повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Вести програму буде не лише ресторатор Макс Кацурін, а й відомий в Україні відеоблогер і мандрівник Антон Птушкін (як мандрівника, його знають і закордоном). Програми Антона Птушкіна у соцмережі YouTube набирають мільйонні перегляди. Про нову програму вже трішки відомо те, що це буде суто фуд-тревел шоу. Тобто, кулінарна подорож. Ведучі їздитимуть містами України і показуватимуть особливості їжі в кожному з місць. Як відомо, наша країна є дуже різноманітною і різнобарвною. А тому, в кожній області щось славиться своє. На Полтавщині готують галушки, на Закарпатті полюбляють бограч, банош, грибну юшку, в Одесі — борщ “насторчак” (з рибою), курбан, каварму, вилківську уху та мамалигу.

 

Наскільки різноманітна і унікальна Україна, настільки й різноманітна їжа в ній. Тож, Макс Кацурін спільно з мега-позитивним Антоном Птушкіном влаштують гайд різними закладами України в пошуках найсмачніших страв і напоїв. Це допоможе українцям, які також будуть кудись їздити, дізнатися, де саме і що можна скуштувати смачненьке. Утім, це програма не про ревізію. Влаштовувати перевірки кухні чи щось таке подібне, ведучі не будуть.

Інформація про запуск такої програми дуже сильно сподобалася прихильникам Макса Кацуріна. Вони зазначають, що кращої програми про їжю, ніж ця, вони ще не знають. Хоча фанати цих двох зірок (Кацуріна і Птушкіна) бачили лише перший і один єдиний випуск цього шоу. Сподобалося українцям і те, що програму вестимуть саме ці відомі ведучі. Їх уже прозвали “солоденьким дуетом”. Неймовірно сумували люди за самим Антоном Птушкіном.