Рубрики: Новини
16.09.2024 19:59

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.
Поділитися

Український продюсер, автор і виконавець пісень Олексій Потапенко (Потап), який проживає закордоном, почав шукати Рай на Землі. Для цього він їздить на шикарному автомобілі, до того ж, ретро-авто, зупиняється в певних місцях і перебуває в роздумах. Саме таке відео і з таким “повідомленням” зірка опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Свій пост він підписав: “Рай, де?”.

Дане відео, імовірніше всього, є шматочком до великого кліпу, який незабаром випустить Потап у маси. І цього разу, це буде спільна робота з співачкою Katarina. Їх спільна пісня так і називається: “Рай, де?”. У мережу “залили” лише шматок аудіодоріжки від цього треку. Сенс пісні полягає у тому, що жінка хоче донести чоловіку про свої сильні почуття. Насамперед, той, кому була присвячена ця пісня, не розуміє, що його дуже сильно кохають. Більше того, без чоловіка жінка просто не може дихати вільно. Серце не знайде спокій, і не знайде Рай на Землі. Потап у цьому треку читає реп.

Самі ж прихильники знаменитості почали відповідати і підказувати Потапу, де ж може бути цей Рай на Землі. Насамперед, один із них написав, що Рай однозначно в Україні. До того ж, якщо серйозно давати відповідь на це питання. Рай на Землі в Україні попри все. Саме так вважають фанати Потапа. А пояснюють це тим, що це наш дім, наша рідна земля, яку ні нащо неможливо проміняти. Багатьом подобається те, що Олексій Потапенко перейшов більше на лірику і почав писати ліричні пісні.

Пісня “Рай, де?” загалом неабияк зайшла українцям. Чимало людей пишуть у коментарях, що слухають цей новий трек уже протягом тижня. І що просто обожнюють його. Для когось це не лише улюблена пісня, а навіть “як мед для вух”. Є серед фанів Потапа і ті, хто вважають, що Рай знаходиться в середині нас самих.

“Рай на Землі. Але ми цього не розуміємо через матеріальну сторону світу”, – зазначив один із читачів зірки.