Рубрики: Новини
17.09.2024 13:22

Ліза Глінська різко змінила стиль: як виглядає найзагадковіша учасниця “МастерШеф” – до та після проєкту

Переможниця другого сезону "МастерШеф" Ліза Глінська порадувала новими фотографіями у дуже несподіваному образі. Як змінилася найскромніша учасниця кулінарного шоу?
Поділитися

Восени 2024 року стартував 14-й сезон улюбленого мільйонами українців кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф”. Вже вийшли перші епізоди проєкту, де визначився склад учасників, а також з’явилися нові “улюбленці” та фаворити. Не забувають телеглядачі і про колишніх героїв телешоу.

Учасники першої битви чорних МастерШеф-14. Джерело: телеканал СТБ

Так само українці з цікавістю стежать, як розвивається життя однієї з найзагадковіших учасниць “МастерШеф”, переможниці 2 сезону – кондитерки Лізи Глинської. Щоправда, на відміну від колег, молода жінка не поспішає ділитися подробицями особистого життя і розповідає у своїх соціальних мережах виключно про кулінарії, проте іноді Глинська робить винятки.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська

Так, напередодні знаменитість поділилася кадрами свіжої фотосесії, де з’явилася неймовірно красивому романтичному образі. На знімках Ліза позувала в білій сукні з відкритими плечима і пишними рукавами з ніжним квітковим принтом. Доповнила образ гарне укладання з живими локонами та трохи помітний макіяж.

Шанувальники були в захваті і обсипали переможницю “МайстерШеф” компліментами.

“Яка чарівність, ніжність”, “Красуня, до неможливого”, “Неймовірна ніжність і жіночність”,- писали у коментарях.

Своє замилування висловив і колега Глинської – суддя шоу, відомий український ресторатор Володимир Ярославський, який лаконічно написав: “Яка гарна”.

Також у мікроблозі найзагадковішої учасниці проєкту з’явилися рідкісні ретро-фото, які, зважаючи на все, були зроблені задовго до участі Лізи Глинської у “МастерШеф”. На кадрах дівчину можна побачити з різними стрижками від дуже короткої до стрижки середньої довжини та каре. Таку Лізу Глінську ще ніколи не бачили.

Нагадаємо, що після перемоги в реаліті-шоу Ліза Глінська вирушила вчитися до однієї з найпрестижніших кулінарних академій Франції Le Cordon Bleu. Після повернення з Парижа кулінарка стала сама вести майстер-класи, а також відкрила власний Ютуб-канал, на якому ділиться своїми найкращими рецептами з різних кухонь світу.