Рубрики: Новини
17.09.2024 14:21

Маша Єфросиніна п’є каву прямо в авто і носить на вулиці рушник на голові: тільки Притула знає, куди вона

У дорогому автокарі телеведуча Маша Єфросиніна їхала з мокрим волоссям і пила каву, яку купила дорогою. Саме так починаються будні відомих і зайнятих людей в Україні.
Поділитися

Незламна жінка, відома телеведуча та авторка проєктів на YouTube Маша Єфросиніна показала, як виглядають її реальні робочі будні. Зазвичай прихильники зірки бачать її вже у гарних сукнях, модних халатах чи стильній білизні, але сьогодні, 17 вересня, Маша Єфросиніна вирішила “впустити” своїх підписників у те, що насправді відбувається в її житті. Все це вона зняла на відео і виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Телеведуча показала, як вже о 06:30 ранку приїхала у справах по своїй роботі й досушувала волосся з рушником у автомобілі. Там же вона пила й ранкову каву, яку придбала дорогою. З усім цим вона вийшла з транспорту, трішки пройшлася вулицею і зайшла у потрібну будівлю. Куди саме рушила знаменитість також вже відомо. Спочатку свій ранок Маша Єфросиніна описала словами: “Немає радості прєдєла, коли я зранку йду на дєло”. Таким чином вона підкреслила, що можливо їй і не хотілося вставати зранку та кудись іти, але вона була змушена, бо її робота.

Маша Єфросиніна показала, як реально виглядають її робочі будні

Вже далі телеведуча прямо натякнула, щоб українці вмикали зранку о 08:15 “Сніданок”. Адже вона приїхала саме туди на ранковий ефір. Крім рушника на голові, кави у руках, зірка ще й мала з собою величезну сумку. Імовірніше всього, що там був одяг і потрібні їй речі для ефіру. Але в загальній картині такий вигляд Маші Єфросиніної виглядав дуже смішним і цікавим.

Напередодні сьогоднішнього ранку ведуча Маша Єфросиніна блищала у вечірньому образі. У всякому разі в своїй stories, куди вона опублікувала фото. Ведуча одягла чорну кофтинку, яка була приспущена на плечах, а ще чорну блискучу спідницю (обсипана стразами). Під цей образ вона обрала абсолютно літні босоніжки з повністю відкритим носком і на підборах. Завершила зірка свій стиль золотими прикрасами: кількома дорогоцінними браслетами на руках і кольє на шиї.