Рубрики: Новини
17.09.2024 17:49

Надя Дорофєєва вже носить дітей Кацуріна на руках: взамін на це ресторатор заціловує руки співачки – ідилія

У Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна зародилася нова пісня. Це сталося після того, як вони разом повернулися додому. При цьому вони встигають глядіти 2-х дітей.
Поділитися

Популярна українська співачка та блогерка Надя Дорофєєва вразила ніжним відео того, як вона носить на руках донечку Міши Кацуріна, яка є в нього від попереднього шлюбу. Мова йде про 8-річну Олександру. Хоча дівчинка уже досить висока та має вагу, дуже стрункій Наді Дорофєєвій це не заважає тримати її на руках тривалий час, обіймати та бавитися з нею. Як відомо, зазвичай уже починаючи з трьох років діти мають таку вагу, що носити на руках їх не бажано. Це може погано закінчитися безпосередньо для спини самої жінки. Для того діти і починають ходити, щоб ходити самостійно.

Дуже миле відео з 8-річною донечкою Міши Кацуріна, Надя Дорофєєва виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Не дивлячись на те, що у Міши Кацуріна від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною є двоє дітей: 8-річна Олександра та 3-річний син Іван, Надя Дорофєєва бавиться з ними, ніби сама вже є справжньою мамою. До того ж, між ними всіма панує справжня ідилія. Судячи з відео — це саме так.

 

При цьому, граючись з дітьми і проводячи час всі разом, Надя Дорофєєва та Міша Кацурін встигають і можуть разом записувати нові пісні. Вже відомо, що разом із теперішнім чоловіком Надя Дорофєєва записала пісню, яка називається Гість”. Це сталося після того, як вона разом із Мішею Кацуріним повернулися додому і через щось посварилися. Тоді ж, він просто сів і почав писати куплет і грати на гітарі, яку їм подарували на весілля. Цей інструмент особливий тим, що його придбали в Америці в 1955 році. Разом із власником ця гітара пройшла навіть війну. Гітару у спадок отримав онук цього американця, який її продав.

Тож на гітарі, яка пройшла не мало, і яку привезли зі самих Штатів, Макс Кацурін і Надя Дорофєєва написали нову пісню. З початку Надя уважно слухала Мішу і не заважала йому, а коли він зайшов до неї в кімнату й зіграв самий перший куплет, співачка зрозуміла, що ця пісня розповідає про її дорослішання. Наступні рядки, які були додані до цього треку, це все те, що Надя Дорофєєва відчувала в той момент.