Рубрики: Новини
17.09.2024 18:58

Мер Нью-Йорка запросив Аліну Гросу в гості: зірка з України кинула все, сіла у літак і направилася до нього

До мера Нью-Йорка Еріка Адамса співачка Аліна Гросу летить в салоні літака вже з вечірнім макіяжем. Підібрала зірка й відповідний одяг у якому їй буде зручно зійти з літака.
Поділитися

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка вже досить тривалий час проживає у США, нині летить до мера міста Нью-Йорк на приватний вечір. На цей захід вона отримала особисте запрошення. Про все це сама Аліна Гросу розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

Світлини прямо з салону літака співачка також виклала в мережу. До мера міста Нью-Йорк Еріка Адамса вона летить вже підготовлена. Аліна Гросу вбрана в шкіряну чорну осінню куртку та суто чорну кофтинку — водолазку. Поверх цього вона одягнула кольє з чистого золота. Також на її руці помітно каблучку з дорогоцінним камінням.

До цього образу зірка підібрала і зробила довгий манікюр світло-рожевого кольору. На зустріч до мера знаменитість летить вже з готовим макіяжем. На повіки вона нанесла світло-коричнево-рожеві тіні, вії зробила об’ємними за рахунок звичайної туші, а на губи нанесла яскраво-рожеву помаду.

Аліна Гросу повідомила, що летить на зустріч до мера Нью-Йорка

Першу свою публікацію в stories Аліна Гросу підписала словами: “В літаку. Вгадайте куди лечу”. Пізніше вона повідомила, що знаходиться високо в небі у дорозі до мера Нью-Йорка. Причина — її запросили на приватний вечір і там вона буде представляти нашу країну. Під час польоту зірка щось дуже багато пила. Що саме було в її великій чашці: м’ятний чай, щоб не так сильно хвилюватися, чи кава, щоб навпаки з бадьоритися, невідомо.

Як відомо, у США Аліна Гросу проживає вже дуже тривалий час. Нещодавно вона їздила по всій Америці зі своїми концертними виступами. Нині в США живе дуже багато українців, які з радістю відвідували концерти Аліни Гросу там. Сама ж співачка розповідала, що після цього великого туру залишилася дуже втомленою, але безмежно приємно задоволеною. Насамперед тому, що зустріла чимало наших людей закордоном.

Після концертів вона зі всіма фотографувалася, нікому не відмовляла в цьому, а ще чимало спілкувалася з українцями. Тепер зустрінеться з мером Нью-Йорка і можливо розповість щось цікаве і хороше й для нас.