Рубрики: Новини
17.09.2024 18:33

Звичайні кеди під класичні штани: Віра Брежнєва показала, як виглядає зараз сучасна жіноча мода – топ 2024

Гардероб Віри Брежнєвої складається з звичайнісіньких речей, які ідеально поєднуються між собою. Так, напередодні співачка показала один із найтрендовіших образів осені 2024 року.
Поділитися

Після розлучення із Костянтином Меладзе співачка Віра Брежнєва кардинально змінила свій стиль. Тепер вона не носить дорогі брендові вбрання, а віддає перевагу найпростішим і функціональним речам, які ідеально поєднуються між собою.

Так напередодні в мікроблозі артистки з’явилися фотографії, де вона продемонструвала один із топових образів цього сезону. На фото артистка позувала у широких класичних штанях зі стрілками ніжного молочного кольору та білої об’ємної сорочки. Доповнили образ ремінь із сріблястою бляшкою та звичайні чорні кеди.

Зазначимо, що останнім часом співачка віддає перевагу лаконічному мінімалістичному стилю, який передбачає меншу кількість одягу, але при цьому речі максимально поєднуються між собою. Цей стиль віддають перевагу у багатьох європейських країнах, зокрема в Італії, де поклоняються моді. На перший погляд, образ, який в основному складається з базових речей спокійних природних відтінків, може здатися нудним. Однак, якщо додати кілька яскравих аксесуарів у вигляді ременя, шовкової хустки, сумки, окулярів, прикрас тощо, то образ заграє новими фарбами.

Віра Брежнєва показала свої повсякденні образи

Нагадаємо, що на відміну від зіркової мами, яка віддає перевагу мінімалістському та функціональному стилю в одязі, молодша дочка Віри Брежнєвої від українського олігарха Михайла Кіпермана останнім часом віддає перевагу гламуру та розкоші. 13-річна Сара Кіперман не соромиться виставляти напоказ свої брендові прикраси та сумки, чим викликає подив у деяких користувачів мережі.

14-річна дочка Віри Брежнєвої похвалилася величезною каблучкою
Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків

До того ж нещодавно стало відомо, що молодша дочка Віри Брежнєвої вже два роки перебуває у стосунках з молодим чоловіком, який старший за неї на кілька років. Про це докладно розповів скандальний український блогер Богдан Беспалов.