Рубрики: Новини
17.09.2024 19:14

“Сумний осад”: 34-річна Надя Дорофєєва показала весільні фото з Мішею Кацуріним та розповіла про розлучення

У будь-яких стосунках трапляються складні моменти. Іноді вони призводять до розлучення. У цьому на власному досвіді переконалася Надя Дорофєєва з Дантесом. Та невже з Кацуріним все повторилося?
Поділитися

Розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса для багатьох стало несподіванкою. Ще більше люди здивувалися, коли дізналися, що стосунки розірвали також їхні друзі Кацуріни, а Міша ще й став новим чоловіком співачки. Тоді у мережі вирувало багато чуток, припущень та навіть звинувачень. Багато з них “летіли” саме в сторону Наді. Але зовсім даремно.

Насправді ж між нею та Володимиром просто більше не залишилося почуттів. Вони прагнули все налагодити, але ремонтувати доводилося не тільки вщент зламане, а вже неіснуюче. І це нормально, коли люди припинять кохати одне одного і знаходять нових партнерів. Але невже ситуація повторилася з Мішею, якщо Надя розповіла про одну зі сварок між ними?

На щастя, одна з найпрекрасніших пар в українському шоубізнесі залишається разом. Ніяких суперечок чи непорозумінь між ними не буває. А сварки трапляються між усіма. Важливо, що вони дають парі, чи зміцнюють вони її. Пару Міші та Наді одна зі сварок не просто зміцнила, а також подарувала одну з пісень, яку фанати почують в новому альбомі Дорофєєвої.

Вона створилася у той момент, коли після сварки після повернення додому пара “взяла паузу” та розійшлася по різних кімнатах, щоб охолонути. У той момент Надя почула, як Міша почав писати куплет, граючи на класичний американській гітарі 1955 року випуску, подарованій парі другом на весілля. Кацурін грав, а потім прийшов до сусідньої кімнати, де сиділа Дорофєєва, та зіграв і заспівав. Тоді Надя зрозуміла, що вона відчуває ці рядки, бачить в них себе.

Зрештою трек, який закохані назвали “Гість”, вони дописали разом. Дорофєєва зазначає, що це не одна з розважальних пісень. Це глибока композиція. наповнена змістом, який взятий із життя співачки. Після неї залишається сумний осад. Але він пасує сьогоденню.