Рубрики: Новини
17.09.2024 20:00

Нарешті досягли бажаного разом: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко покинули Україну – за ними будуть сумувати

Стало відомо, що українські артисти Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко виїхали за кордон. Пара перелетіла через океан і засвітилася у Сполучених Штатах Америки.
Поділитися

Нещодавно стало відомо, що зіркова пара артистів – музикант Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною співачкою Антоніною Матвієнко зібрали валізи та виїхали за кордон. Вже за кілька днів знаменитості постили фотографії з Америки. Як з’ясувалося пізніше, подружжя вирушило до США не просто так, а щоб провести тур на підтримку України.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко покинули Україну

Щоправда, між виступами парочка знаходила час для романтичних прогулянок. Так, напередодні Тоня Матвієнко оприлюднила фотографію, на якій разом із Арсеном позувала на тлі Капітолія у Вашингтоні. Для прогулянки містом пара вибрала дуже стильні образи. Мірзоян навіть одягнув футболку з патріотичним принтом.

Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні

Нагадаємо, що останні два з половиною роки для Арсена та Антоніни видалися непростими. Після початку повномасштабного вторгнення артистка, як і багато українок, разом із дітьми екстрено виїхала за кордон. У цей час почали з’являтися перші чутки про розлучення пари. Подружжю навіть довелося виступити зі спростуванням. У розмові з журналістами Матвієнко, яка на той момент перебувала у Великій Британії, зізналася, що, незважаючи на деякі труднощі, її стосунки з чоловіком стали лише міцнішими.

Тоня Матвієнко розповіла про реальні стосунки з Арсеном Мірзояном

Пізніше Тоня повернулася до України і разом із Арсеном почала виступати на благодійних концертах. 2023 року сім’ю наздогнала ще одна трагедія – померла мама Антоніни легендарна українська співачка Ніна Матвієнко. Новина про смерть співачки шокувала українців, адже мало хто знав, що знаменита артистка останнім часом боролася з онкологією.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає після смерті матері

Сім’я тяжко переживала втрату. Особливо Тоня, яка кілька місяців не могла отямитися і навіть перервала свою концертну діяльність. Арсен, як справжній чоловік, підтримував дружину у скрутний момент і всіляко допомагав повернутися їй до звичного способу життя.

Сьогодні графік артистів заповнено концертами. Після повернення зі США вже заплановано нові виступи, кошти яких підуть на допомогу ЗСУ.