Рубрики: Новини
17.09.2024 21:43

Готова змагатися з дітьми: 34-річна Світлана Тарабарова хоче перемогти на Євробаченні в Іспанії

Про перемогу на Євробаченні мріє дуже багато зірок. Не є виключенням Світлана Тарабарова. Причому артистка вирішила підійти до участі у пісенному конкурсі дуже оригінальним чином.
Поділитися

Світлана Тарабарова, попри зірковий статус, є надзвичайно щирою та простою, близькою до звичайного народу людиною. На відміну від інших популярних зірок, вона не отримує стільки грошей, щоб в них доводилося купатися. Іноді їй та її бізнесу навіть доводиться стикатися з боргами. Але це не бентежить Світлану, бо вона просто любить створювати музику. Зокрема, допомагає під час підготовки до українських та міжнародніх конкурсів.

Навіть люди, далекі від музики та її прослуховування, чудово знають про Євробачення. Цей конкурс був заснований майже 70 років тому й до сьогодні залишається однією з найбільших подій для тисяч артистів і десятків мільйонів шанувальників. Але окрім звичайного формату Європейська мовна спілка також розвиває дитячий: учасники віком 10-15 років.

Хоча історія цього конкурсу не така багата, як в основного, він має досить солідний вік — 21 рік. За цей час Україна двічі посідала 5 та 2 місця та по одному базу 4 та 1 позицію. Тому за сумою балів за усі роки ми посідаємо 9 сходинку із 28 наявних. Звісно ж, хочеться покращити свої позиції, тому ми регулярно відправляємо на конкурс наших юних талантів.

Цьогоріч до фінального етапу відбору пройшли 6 учасників. Серед них Артем Котенко, Ілля Коновченко та Злата Іванів, пісні для яких писала саме Тарабарова. Для решти фіналістів композиції створював Євген Тріплов. Остаточне ім’я юного артиста, який буде представляти Україну на конкурсі в Мадриді, буде оголошене 22 вересня. А пісні кожного фіналіста вже можна послухати в офіційному каналі “Євробачення Україна” на YouTube.