Рубрики: Новини
18.09.2024 07:47

Просто облаяла: відомий співак розповів, як Тіна Кароль не стрималася, коли він припустився помилки

Шанувальники знають Тіну Кароль, як дуже милу, добру та неконфліктну людину. Але невже це просто образ, а за ним ховається щось інше? Відомий український співак розповів, як артистка вчинила з ним.
Поділитися

Тіна Кароль регулярно співпрацює з різними українськими зірками. І про цей досвід артисти завжди висловлюються дуже позитивно. Але, можливо, така похвала — це просто ввічливість, а залаштунки не такі ідеальні? На це питання у короткому інтерв’ю відповів український співак MYKYTA LOMAKIN, який брав участь в 11 сезоні проєкту “Голос країни”.

У Микити запитали, чи знає він щось про складний характер Тіни Кароль, чи зустрічався він з його проявами, літанням мікрофонів або аналогічними речами. Артист відверто сказав, що одного разу Тіна назвала його “де*ілом”. Але Микита не вважає це образою.

Микита Ломакін відповідає на питання журналістки про співпрацю з Тіною Кароль. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ

Артист у той момент дійсно припустився помилки, бо забувся вдягти навушник при виході на сцену. У результаті Ломакін нічого не чув. Після цього співак відправив Кароль повідомлення з розгорнутим поясненням ситуації. Кароль відповіла на це одним словом.

Про історії, які згадала інтерв’юерка, Микита також чув. Але особисто жодну з таких ситуацій артисту переживати не доводилося. Тіна навпаки була досить стриманою і тактовною. Також Ломакін відзначає, що Кароль є надзвичайно мудрою та духовною людиною. Тому слова Тіни часто потрібно сприймати з подвійним, іноді навіть таємним сенсом.

Микита Ломакін під час спільного виступу на концерті з Тіною Кароль та популярним артистом Marko Kvitka

Ймовірно, чутки про складний характер співачки дійсно є перебільшеними, якщо не повністю видуманими. Все ж за роки співпраці з Тіною Микита точно мав би побачити принаймні один прояв такої емоційної поведінки зі сторони Кароль. Але вони й далі продовжують з’являтися разом у спільних проєктах та на концертах без усіляких скандалів та сварок.