Рубрики: Новини
18.09.2024 10:13

Все через костюм Богдана Хмельницького: стала відома причина затримання Олександра Усика в Польщі

Як ви уявляли собі наступного суперника Олександра Усика? Навряд ви могли подумати, що абсолютному чемпіону доведеться "протистояти" польській правоохоронній системі.
Поділитися

Вночі усі шанувальники спорту та просто небайдужі українці були неприємно вражені тим, як польські правоохоронці вчинили з нашим абсолютним чемпіоном Олександром Усиком. Відео, на якому видно затримання спортсмена, одразу сколихнуло мережі. Не залишився байдужим навіть президент України, тому попри пізню годину він долучив до розв’язання цього питання усі відповідальні органи, серед яких міністри закордонних та внутрішніх справ.

Олександра Усика затримали у Польщі — боксер все пояснив підписникам

За даними американського кабельного спортивного каналу ESPN, які він отримав від власного джерела, Усика та команду боксера було затримано через “непридатність до польоту”. Але що саме мається на увазі, джерело не уточнювало. Сам Усик теж не давав конкретних коментарів.

Спершу інформацію про те, що все в порядку, а ситуація вирішується, опублікувала дружина спортсмена. Вона ж пообіцяла, що Олександр пізніше все пояснить особисто. Спортсмену та його коханій написали багато слів підтримки, за що вони були дуже вдячні фанатам і друзям.

Через декілька годин Усик дійсно з’явився у мережі з коментарем. Але, на жаль, деталей про затримання він не дав. Лише у загальних рисах боксер зазначив, що сталося непорозуміння, яке швидко вирішилося. Також спортсмен подякував українським дипломатам за підтримку й додав, що не має претензій до польських правоохоронців. Усик вражений, що вони сумлінно виконували роботу, не зважаючи на його фізичні параметри та досягнення.

Олександр Усик розповів про причину свого затримання польськими правоохоронцями

Цікаво, що навіть таку ситуацію українці змогли перетворити на меми. Дехто жартував, що причиною став образ Богдана Хмельницького, який Усик приміряв під час бою з Тайсоном Ф’юрі. Інші ж припустили, що все через те, що боксер провозив зерно в кишенях. Та у цьому теж проявляється підтримка українського народу, яку завжди відчувають спортсмен зі своєю командою та коханою. Бо ми вміємо жартувати, але завжди горою за своїх.

Нагадаємо, що зі своєю дружиною Катериною Олександр нещодавно відсвяткував 15-річчя стосунків. У шлюбі пара народила 4 дітей. Наймолодша донечка Марійка народилася у січні цього року, з чим пару привітав навіть генерал Валерій Залужний.