Рубрики: Новини
18.09.2024 15:06

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.
Поділитися

В українському шоу-бізнесі є п’ять найвідоміших зірок, зріст яких не сягає більше 165 см. І навіть є чоловік, зріст якого становить 168 см, хоча на сьогодні, він один із найвідоміших людей України. Мова іде про актора, телеведучого та шоумена Юрія Горбунова. Свою діяльність він почав ще в 1992 році, але до сьогодні він є ведучим найбільш популярних проєктів України. А сам Юрій Горбунов одружився на світській левиці Каті Осадчій зріст якої взагалі сягає 180 см. Утім це не завадило їм бути разом і створити успішну родину.

Слідом за Юрієм Горбуновим із таким же зростом, як у нього, іде співачка, авторка пісень, благодійниця та продюсерка Тіна Кароль. Разом із Юрієм Горбуновим вони були ведучими телевізійного проєкту “Танці з зірками”. Пресі відомо, що Тіна Кароль навмисно не одягала підбори для того, щоб бути з Горбуновим одного зросту. З екранів телевізора Юрій Горбунов і Тіна Кароль дивилися однаково, бо в них обох зріст сягає 168 см.

Напевно, що самою найнижчою зірочкою в шоу-бізнесі України є Вікторія Булітко. Її всі знають, як акторку телевізійного гумористичного проєкту “Дизель Шоу”. Вікторія Булітко справді є мініатюрною жінкою, але вона ніколи не комплексує з цього приводу. Навпаки, знаменитість дуже часто жартує саме зі свого зросту.

Українські зірки назвали свій зріст: хто найнижчий

Крім того, що її зріст 154 см, вона ще й народилася зростом 54 см. Тому, вона сама говорить, що її життя завдовжки в метр. Більше того, вона не боїться говорити, що вона, як Гобіт (казковий герой маленького зросту). І називати себе так.

Ще один чоловік маленького зросту, лише 164 см, але дуже успішний і популярний, співак MONATIK. До того ж, він ще й найбільш танцюючий чоловік українського шоу-бізнесу. Маленький зріст, суто, як для чоловіка, не завадив йому стати успішним співаком, танцюристом, саундпродюсером, учасником талант-шоу “X-Фактор” та “Танцюють всі!”. Також він відомий, як учасник різноманітних творчих проєктів і суддя шоу “Танці з зірками”.

Українські зірки назвали свій зріст: хто найнижчий

Такого ж зросту, як і MONATIK, є українська співачка, авторка пісень, блогерка, телеведуча Юлія Саніна. Вона відома, як фронтвумен українського гурту “The Hardkiss”. Свою кар’єру в шоу-бізнесі вона активно розпочала не так давно, як наприклад, Юрій Горбунов, а лише в 2011 році. Утім це не завадило їй досягти неабиякого успіху в даній сфері. Крім цього, зріст 164 см має ще одна співачка — KAZKA (Олександра Заріцька). Остання зірочка ще й мала вагу, яка її не влаштовувала і зробила все для того, щоб схуднути.