Рубрики: Новини
18.09.2024 16:02

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.
Поділитися

Сьогодні, 18 вересня, у родині Алли Пугачової та Максима Галкіна велике свято – близнюки Ліза та Гаррі відзначають 11-й День народження. На честь події батьки влаштували для дітей невелику урочистість і влаштували імпровізовану фотосесію.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Так, на сторінці російського гумориста Максима Галкіна з’явилися дві фотографії, на яких були зображені іменинники. Перша була зроблена у фотостудії. Ліза Галкіна позувала в кадрі в модній спортивній сукні білого кольору з яскравою чорно-червоною вставкою попереду, яка була доповнена вкороченими шкарпетками та кросівками. Гаррі Галкін з’явився на фото у широких джинсах, білій футболці та кросівках. Доповнили образ бандана, пов’язана на голові.

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі

Другий знімок було зроблено вдома під час урочистостей. На тлі синіх та рожевих кульок із цифрами “11” іменинники позували разом. Ліза була в милій трикотажній сукні білого кольору, Гаррі в джинсових шортах та футболці та святковим ковпачком на голові.

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі

Щойно фото з’явилося у мікроблозі гумориста, його відразу почали коментувати. Багато користувачів мережі відзначили, що діти дуже підросли і кардинально змінилися зовні. Усі в один голос захоплювалися їхньою красою.

Нагадаємо, що шанувальники часто обговорюють зовнішність дітей Пугачової та Галкіна. Дехто вважає, що Ліза росте копією своєї знаменитої мами, а Гаррі має феноменальну схожість з батьком.

А що ви скажете з цього приводу?

Нагадаємо, що після початку війни Максим Галкін та Алла Пугачова на знак протесту залишили свій великий палац у селі Грязь та виїхали з РФ. Гуморист чітко висловив свою позицію та публічно засудив війну та підтримав Україну. Алла Пугачова не висловлювалася прямо, а намагалася донести свою думку через завуальовані пости. Так, коли російська ракета потрапила до дитячої лікарні “Охматдит”, артистка оприлюднила пост з фото постраждалої дитини та її мами і написала:

“БОГ терплячий, але всьому є МЕЖА”.