Рубрики: Новини
18.09.2024 19:32

Сваряться посеред магазину через кавун: Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва показали, як живуть в Іспанії

Як виглядають будні Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої в Іспанії, які після переїзду не соромляться з'ясовувати стосунки прямо посеред величезного супермаркету.
Поділитися

Довгий час співак Валерій Меладзе зі своєю другою дружиною екс-учасницею гурту “ВІА-Гра” співачкою Альбіною Джанабаєвою жили у Росії. Там же народилися їх троє дітей – старший син Костянтин, який з’явився на світ, коли музикант був ще в першому шлюбі, середній Лука та молодша дочка Агата. Сім’я жила в гарному заміському будинку, побудованому за проєктом Валерія і, здавалося, їхнє життя було ідеальним. Пара насолоджувалася своїм материнством і батьківством і навіть записували гумористичні війни, в яких у жартівливій формі розповідали про “проблеми” вже немолодих батьків.

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва

Проте все змінилося з 2022 року. Після початку війни в Україні публікації на сторінках артистів почали з’являтися дедалі рідше, а нещодавно стало відомо, що Меладзе та Джанабаєва приїхали з усією родиною до Іспанії. Чи це пов’язано з війною в Україні, не відомо. Але очевидно, що після переїзду життя артистів почало налагоджуватися.

Так, напередодні у мікроблозі Альбіни з’явився новий гумористичний війн. Ролик був записаний у супермаркеті та розповідає про те, як пара спільно закуповує продукти при цьому сперечається.

“Не дайте продуктам зруйнувати ваш шлюб”, – жартівливо підписала кадри Джанабаєва.

До речі, ще задовго до початку війни в Мережі регулярно з’являлися чутки про розлучення Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої. Проте відносини у парі ставали лише міцнішими.

Нагадаємо, що нещодавно Валерій Меладзе дав великий концерт у Юрмалі. Підтримати брата до Латвії приїхав його старший брат продюсер та композитор Костянтин Меладзе. Це була його перша публічна поява після початку війни.

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

На відміну від своєї колишньої дружини – української співачки Віри Брежнєвої, яка відкрито висловила свою позицію, Костянтин Меладзе ухвалив для себе рішення нічого не говорити та просто зникнути з медіапростору.