Рубрики: Новини
19.09.2024 14:53

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?
Поділитися

2 з половиною роки тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран емігрувала разом зі своєю дочкою Василиною до Франції. Цю країну зірка обрала неспроста: вона займалася французькою мовою і вирішила повністю зануритися у мовну середу.

Окрім того, Лідія Таран вступила до університету і як виявилося нещодавно отримала свій диплом та стала магістром.

Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції

Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції

У свої 47 телеведуча знову випускниця. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій розповіла своїм підписникам про те, яким став її день народження цього року. Також Лідія додала нові кадри.

Як і раніше вона виглядає фантастично: свіжа, доглянута та готова в будь-який момент вийти до ефіру. Варто зазначити, що Таран останнім часом, звичайно, не з’являється у студії, але завжди готова допомогти своїм колегам і дати декілька коментарів з місця подій, які відбуваються безпосередньо у Парижі.

Окрім того, її квартира півтора роки тому постраждала. А тоді Лідія визнала, що таки її поїздка разом з дочкою за кордон була так би мовити доленосною і точно необхідною. А от про вступ на франомовний факультет Лідія пошкодувала і заявила, що треба все ж було все ж таки вступати як іноземна студентка.

Василині, єдиній дочці зірки на даний момент 16 років. Вона також готова вступити у доросле життя, активно подорожує, інколи з’являються на фотографіях у своєї матері в мікроблозі, і нічого не говорить про батька Андрія Доманського. Де на даний момент знаходиться телеведучий, чим займається, як планує жити далі, — усе це залишається поза кадром.

Мачуха Василини Марина повідомляла на акаунті, що вона знаходиться в Києві. Однак, ця інформація вже давно застаріла. За деякими даними, Андрій разом з дітьми перебуває в Прибалтиці.