Рубрики: Новини
19.09.2024 14:55

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?
Поділитися

У недавньому інтерв’ю Олексію Суханову співачка Злата Огневич зізналася, що не втрачає надію зустріти у своєму житті чоловіка, який гідно оцінить її. І схоже, вона нарешті його знайшла.

Так, напередодні артистка оприлюднила відео з анонсом свого сольного концерту, що відбудеться 18 грудня 2024 року у Жовтневому палаці у Києві. Заголовною піснею артистка вирішила поставити дуетну композицію з учасником “Голосу країни” автором та співаком Максимом Бородіним “Без тебе”.

Одним із перших відреагував на новину відомий український ресторатор та шеф-кухар, знаменитий суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський, який відзначив публікацію смайликом у вигляді “серця”. У відповідь Злата відправила йому два смайли, один з яких були “вишеньки”.

З ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч роман по переписці

Зазначимо, що раніше співачка Злата Огневич, яка стала вести у своєму Інстаграмі рубрику з кулінарними рецептами, побувала в гостях у Володимира Ярославського. На кухні ресторатора вони разом приготували найсмачніший київський десерт – меренгу з полуницею.

“Смакота перед якою не встоїть жодна красуня”, – підписав тоді відео суддя “МастерШеф”.

Нагадаємо, що кілька років тому співачці Златі Огнєвіч приписували “роман” із ще одним відомим кулинаром – переможцем 5 сезону “МастерШеф” Євгеном Клопотенком. Парочка не пропускала жодної публікації одне одного й постійно обмінювалася люб’язностями у соціальних мережах. Дійшло до того, що у Євгена якось запитали, що пов’язує його зі Златою Огнєвіч? Проте знаменитий шеф-кухар відповів, що лише “теплі дружні стосунки”. Однак іноді повідомлення від співачки Огнєвіч його трохи бентежать.