Рубрики: Новини
19.09.2024 23:44

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.
Поділитися

Що спільного в Олексія Потапенка, Влада Ями, Олега Винника та Дмитра Ступки? Зірковий статус є найбільш очевидним. Але також їх об’єднує виїзд з країни у найскладніший момент для держави та небажання повертатися. Через це багато шанувальників різко розкритикували артистів і втратили до них інтерес.

Найбільш розкритикованим серед усіх є саме “повелитель вовчиць”. Якщо інші тихо сидять за кордоном і намагаються зайвий раз не показуватися в українському інфопросторі, то з Олегом все інакше. Зникнувши більш ніж на 2 роки, сьогодні він намагається повернутися в шоубізнес України, наче нічого й не сталося.

Олег Винник після перенесеної важкої хвороби в нещодавньому ефірі каналу 1+1

Звісно, своє зникнення він пояснює тим, що сильно хворів і не був впевненим, що впорається. Але авдиторія зауважила, що під час недавнього інтерв’ю він мав дуже здоровий вигляд. Та й про своє лікування він нічого не говорить, окрім того, що воно було в Німеччині. Власне, саме там і зараз постійно живе Винник.

Потап наразі проживає в Іспанії та часто подорожує Європою і світом задля нових проєктів та відпочинку. Репер часто викладає фрагменти зі свого життя, але поки не планує повертатися до України. Це ж стосується і Влада Ями, який вже кілька років проживає та працює у Маямі. Причому ні Влад, ні Олексій не змогли чітко пояснити, за яким законом вони виїхали.

Найбільш неоднозначною є ситуація з Дмитром Ступкою. З одного боку, він виїхав з України ще наприкінці 2021 року, а повертався перед самісіньким 24 лютого та не зміг прилетіти до Києва, бо авіасполучення тоді вже припинилося. З іншого боку, ті люди, які щиро прагнули повернутися та допомагати Україні, зробити це. Дмитра ж критикують за те, що він виставляє напоказ своє розкішне життя, підписуючи світлини у стилі “сумую за вами, українці”.

Дмитро Ступка розповідає підписникам про те, як йому подобається життя за кордоном