Рубрики: Новини
20.09.2024 14:56

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.
Поділитися

Днями колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак 47-річний підприємець Мурат Налчаджиоглу вирушив на свою батьківщину до Туреччини, щоби відгуляти пишне весілля. Про це бізнесмен повідомив на своїй сторінці Інстаграм. З ранку Мурат показав вид із вікна будинку, де зупинився, а потім вирушив на церемонію. Щоправда, свято було присвячене не його одруженню, а весіллю близьких друзів.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині

У “сториз” мікроблогу Налчаджиоглу вже з’явилося кілька відео та фото з урочистостей, у тому числі з нареченим та прекрасною нареченою у розкішній білій сукні.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині
Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині

Судячи з знімків, часу даремно на заході Мурат не втрачав – веселився, танцював і навіть встиг познайомитися і сфотографуватися з ефектною брюнеткою в леопардовому комбінезоні, яка зовні дуже нагадувала його другу дружину Лілію Реус.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині

Нагадаємо, що турецький підприємець Мурат Налчаджіоглу був двічі офіційно одружений і мало не одружився втретє. У першому шлюбі зі співачкою Ані Лорак, яка зараз живе разом із їхньою спільною дочкою Сонею в Москві, турків прожив рівно 10 років. Подейкували, що шлюб розпався через зради Мурата.

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата

Другою офіційною дружиною Налчаджиоглу стала також українка – візажистка Лілія Реус. Майже два роки пара зустрічалася. Дівчина допомагала турку з бізнесом і навіть встигла налагодити стосунки з його єдиною дочкою, проте через чотири місяці після урочистої церемонії, що відбулася влітку 2023 року, з’явилися перші чутки, що Лілія та Мурат роз’їхалися. Кілька місяців подружжя тримало інтригу і нічого не коментувало, а в лютому 2024 року офіційно оголосило про розлучення. Щоправда, на той час у Налкаджиоглу вже розгорявся новий роман.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Напередодні Нового 2024 року, під час відпочинку з дочкою в ОАЕ, Мурат познайомився з ефектною українською моделлю та блогеркою Анастасією Фоксі. Пара провела свята та разом повернулися до України, де одразу ж з’їхалися. Це був найбурхливіший і найшвидший роман ексчоловіка Лорак. За кілька місяців він встиг по вуха закохатися, зробити пропозицію та зі скандалом розлучитися. Перед розривом Фоксі оголосила, що зробила аборт від Налкаджиоглу і припинила з ним всі стосунки.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото