Рубрики: Новини
20.09.2024 19:15

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.
Поділитися

Останні два роки український шоубіз сотрясається від новин про розлучення. Несподівано розпадаються найзнаменитіші зіркові пари, відносини яких зовні здавалися ідеальними. Багато хто прожив у шлюбі десятки років. Список зіркових “холостяків” та “холостячок” вже поповнили співачка Камалія та пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур, блогерша Даша Квіткова та ведучий Микита Добринін, співачка Віра Брежнєва та продюсер Костянтин Меладзе. А в середині літа 2024 року про своє розлучення з чоловіком повідомила одна із найяскравіших учасниць кулінарного проекту “МастерШеф” – Катерина Велика.

Велика показала свою віллу

Глядачі запам’ятали епатажну і дуже енергійну жінку не тільки через дороге екстравагантне вбрання, а й за розповідями про її “ідеального чоловіка” – успішного спеціаліста в галузі IT-технологій та інвестицій, мільйонера Андрія Великого, який, за словами Каті, виконував усі її забаганки. Як би там не було, але одна з найзаможніших українських пар розпалася навіть попри наявність маленької дитини.

Катя Велика з чоловіком та дитиною

Сьогодні Катя Велика живе у Португалії разом із сином. Вона веде свій звичайний спосіб життя – ходить до спортивної зали, подорожує і весь свій час присвячує дитині. Після публікації про розлучення, на сторінці Великої вже з’явилося кілька фотографій, на яких вона позує разом із сином або де хлопчик зображений сам.

Катя Велика з МастерШеф показала, як живе після розлучення

На всіх знімках Катерина широко посміхається та виглядає дуже щасливою. У коментарях одні серця та суцільні слова про кохання, присвячені єдиному чоловікові в її житті – маленькому синові.

Катя Велика з МастерШеф показала, як живе після розлучення

Нагадаємо, що Катерина Велика прожила із чоловіком 15 років. Андрій дуже довго домагався прихильності Каті, а коли вона вийшла за нього заміж, то перетворив її життя на справжню казку. Пара багато подорожувала та відпочивала на найпрестижніших курортах світу. Вони мали дуже багато спільних захоплень.