Рубрики: Новини
20.09.2024 21:30

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.
Поділитися

Протягом довгої кар’єри на телебаченні ведуча Катя Осадча вже встигла постати перед глядачами у десятках сотень стильних образів. Особливо вражали її вбрання у програмі “Світське життя”, де протягом 15 років знаменитість жодного разу не повторила свій образ, мало того, завжди з’являлася в оригінальному капелюшку. Коли знаменитість стала вести програму “Голос країни”, то її образи стали ще вишуканішими та елегантнішими.

Катя Осадча та Юрій Горбунов на Голосі країни

Робота з професійними стилістами не могла не позначитися на почутті стилю, який згодом у Каті став бездоганним. Сьогодні Осадчу по праву називають однією з найстильніших знаменитостей в Україні, образи якої часто стають прикладами для багатьох її шанувальниць.

Так, напередодні зірка “Світського життя” продемонструвала три костюми з власного гардеробу, які стали головними трендами осені 2024 року. Зверніть увагу, що всі три комплекти виконані у світлих відтінках.

Перший костюм Каті Осадчої складається з приталеного жакета з об’ємною лінією плечей та рукавом реглан. Збоку вельми значний виріз напівкруглої форми, який відкриває стегно. У комплекті йдуть звужені штани зі стрілками. Доповнили образ босоніжки на високих підборах, але можна одягнути його і з будь-яким іншим більш комфортним взуттям.

Катя Осадча показала три суперстильних осінніх костюма

Другий костюм виконаний у молочному відтінку і складається із прямого однобортного жакета з англійським коміром. Знизу і на рукавах пришита біла вставка, що імітує сорочку, що стирчить. Штани виконані у класичному крої зі стрілками.

Катя Осадча показала три суперстильних осінніх костюма

Третій костюм виконаний у білому кольорі та складається з об’ємного двобортного жакета з накладними кишенями та широких штанів з великими зовнішніми защипами. На додаток до образу Осадча обрала напівпрозорий гольф кислотного відтінку та світлі кеди.

“Мода змінюється, але відчуття стилю це те, що з вами назавжди”, – написала Катя у коментарі.

А що ви думаєте з цього приводу?