Рубрики: Новини
23.09.2024 10:33

Мозгова зізналася, чому не отримала пропозицію руки і серця від Пономарьова: навіть дочка цього не змінила

Відома українська пара Мозгової та Пономарьова була разом багато років. Попри це, у їхніх документах так і не з'явився штамп про одруження. Чому?
Поділитися

Продюсерка Олена Мозгова та артист Олександр Пономарьов були однією з найобговорюваніших пар українського шоу-бізнесу. Проживши разом понад 9 років, вони мали спільну доньку та майно, але, на відміну від багатьох своїх колег, так і не оформили стосунки офіційно. Попри те, що їх часто називали “подружжям” і в медіа, і в світському середовищі, штампа в паспорті у них так і не з’явилося. Чому?

Мозгова неодноразово підкреслювала, що для неї шлюб — це більше, ніж просто юридична формальність. Її скептицизм щодо штампа в паспорті частково пояснюється першим шлюбом. Який був укладений, коли жінці було 18 років. Тоді ж вона народила доньку Зою. Цей шлюб швидко розпався, і невдовзі у її житті з’явився новий чоловік – Олександр Пономарьов, який став вітчимом для Зої.

Олена Мозгова розповіла, чому так і не вийшла заміж за Пономарьова

Здавалося, що Мозгова і Пономарьов були створені одне для одного. Вони разом будували кар’єру, виховували спільну доньку Євгенію, але так і не дійшли до РАЦСу. Хоча Олена спочатку вважала штамп у паспорті непотрібним, з часом її погляди змінилися. Вона готова була зробити цей крок, але на цей момент Пономарьов вже не поділяв її бажання.

“Був період, коли я хотіла, а він ні. Він тоді придумав собі таку історію, що всі наші друзі, які жили-жили в шлюбі, а потім одружилися, тут же розійшлися. Але все це, звичайно, збіги… Друк у паспорті не має жодного стосунку до скріплення шлюбу чи навпаки”, — розповідала Олена в одному з інтерв’ю.

Олена Мозгова розповіла, чому так і не вийшла заміж за Пономарьова

Попри це, їхні стосунки з часом ослабли, і жінка знайшла нове кохання. Вона відкрито зізнавалася, що в її серці вже був інший чоловік, тож продовжувати стосунки з Пономарьовим не бачила сенсу. Однак продюсерка наполягала на тому, що не зраджувала співака.

Зі свого боку, Олександр Пономарьов через роки публічно заявив, що Олена все ж таки його зрадила, що серйозно обурило продюсерку. Це й стало остаточною точкою у їхніх і без того крихких відносинах.