Рубрики: Новини
23.09.2024 09:32

Дан Балан і Тіна Кароль вразили зізнанням про те, що було між ними насправді: про свої почуття не брехали

Довгий час українській співачці Тіні Кароль та молдавському мачо Дану Балану приписували роман. Проте виявилося, що левову частку їхніх стосунків шанувальники вигадали самостійно.
Поділитися

Чутки про роман Дана Балана та Тіни Кароль вперше з’явилися у 2019 році, коли вони стали тренерами популярного шоу “Голос країни”. На телепроєкті вони демонстрували взаємний флірт і, здавалось, поводилися як закохана пара. Глядачі із захопленням спостерігали за їхньою взаємодією, сценами ревнощів та навіть знайомством Кароль із мамою Балана. Усе це викликало хвилю захвати та породження нових пліток.

Додаткового інтересу до можливого роману додав випуск спільної пісні “Домой”. Трек став справжнім хітом і лише підживив припущення прихильників про те, що між артистами може бути більше, ніж просто співпраця. Проте самі зірки воліли не коментувати ці чутки, зберігаючи інтригу.

Тіна Кароль та Дан Балан розкрили правду про свої стосунки

Тіна вміло підігрівала чутки. Колись зірка опублікувала спільне з Даном фото у своєму Instagram. На ньому був красномовний напис, судячи з якого, почуття між артистами дійсно були.

“Хіба флірт називають обманом? Це гра півтіней романтики. Нав’язати любов неможливо. Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі, це наш секрет”, – написала співачка.

Тіна Кароль та Дан Балан розкрили правду про свої стосунки

Проте, через кілька років молдавський співак вирішив розставити всі крапки над “і”. У своєму Telegram, Дан Балан офіційно заявив, що між ним і Тіною Кароль не було жодних романтичних стосунків. Їхня взаємодія на “Голосі” була лише частиною шоу, а спільна робота над музикою не мала нічого спільного з особистими почуттями. За словами Балана, вже понад два роки він і Тіна не підтримують жодного зв’язку. Ця заява стала чітким сигналом для фанатів, що між ним і артисткою ніколи не було справжньої романтики, а всі чутки — лише вигадка прихильників.