Рубрики: Новини
22.09.2024 14:59

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про рішення народити: “Потім що? Пізно буде?”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про рішення народити. Як сім'я прийшла до цього і що на даний момент хвилює зіркова матір?
Поділитися

Дружина телеведучого Христина стала багатодітною 4 роки тому.Родина ніколи не говорила про те, скільки дітей взагалі планує мати. Ба більше, дали зрозуміти, що насправді 3-я вагітність настала випадково, і взагалі була не запланованою.

Тим не менш, жінка внутрішнє відчувала що знаходиться у положенні. Зокрема, незадовго до цього вона пожартувала про прикмету на рахунок майбутнього поповнення в сімействі. Підписники це добре запам’ятали і це стало так би мовити родинною легендою.

Дружина Григорія Решетніка вразила зізнанням про багатодітність

Дружина Григорія Решетніка вразила зізнанням про багатодітність

Зараз вони виховують трьох хлопчиків. Григорій не приховує, що мрія мати дочку. Христина також не заперечує, що існує висока імовірність народження дівчинки в їхній родині. І хоча обидва мріють про принцесу, своїх хлопців вони обожнюють.

Настільки гармонійної атмосфери в сім’ї, яка наповнена любов’ю та піклуванням напевно немає в жодній іншій зірковій родині. При цьому перехожі часто відмічають, що хлопці дуже добре виховані і Христина та Григорій як батьки викликають лише захоплення.

Нещодавно Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличкий пост роздуми на рахунок доречності народжувати та виходити заміж в якийсь конкретний період життя. За її словами, вона не бачить необхідності в якихось категоріях і не розуміє упередженості та стереотипів в даній сфері.

На ці думки її наштовхнула розмова з іншою українкою, яка склалася вельми природню і неочікувано для обидвох. Тим не менш, Христина для себе дещо винесла з цієї розмови, і зрозуміла, що все ж таки її багатодітність у такому молодому віці все ж таки декого дивує.

Нагадуємо, що рік тому Христина та Григорій говорили про бажання усиновити дітей, і також дізналися, що не виключають імовірність появи в них ще двох.