Рубрики: Новини
22.09.2024 17:11

Це її не перше весілля: за кого Настя Каменських вийшла заміж багато років тому – церемонія була скромна

Весілля у київському лісі з розкішними нарядами та купою гостей виявилося не чимось виключним для Насті Каменських, адже це її не перша церемонія.
Поділитися

Настя Каменських досить довго дивувала публіку своїм особистим життям. Здавалося, у співачки має бути безліч залицяльників, але натомість вийшло, що заміж вона пішла за чоловіка, який був завжди поруч. Мова йде про Потапа. І хоча весілля в неї було не одне, але кожного разу з ним.

Настя Каменських розповіла про своє перше весілля

Настя Каменських розповіла про своє перше весілля

Так, вперше Настя Каменських пішла заміж саме за продюсера. Весілля було таємним і про нього знали лише найближчі. Гостей же не було взагалі. Вони наважилися це зробити в Лас-Вегасі. І поки публіка підозрювала Потапа у зрадах дружині Ірині Горовій, вона, будучи вже колишньою, захищала його перед публікою. Мовляв, ніколи не зраджував і не стане.

Потап також далеко не одразу зізнався в тому, що закохався в Настю не холостяком. І мало того, згодом визнав, що не був вірним, про що сильно шкодує. Горова так і не прокоментувала це зізнання.

Майже 4 роки Олексій та Настя ховали свій шлюб. За цей час багато чого змінилося. Зокрема, Каменських стала сольною співачкою, і Потап займався здебільшого нею та Дорофєєвою із Завгороднім.

2019-го пара вирішила заявити на увесь світ про свій статус стосунків. Але публіка вже не повірила і до останнього думала, що це просто піар. Пізніше вони підтвердили шлюб і зізналися, що розписалися багато років тому. А весілля в лісі було всього лиш річницею.

Зараз пліткують, що історія їхнього кохання добігла свого кінця. Події в країні, проблеми в бізнесі та інші обставини нібито зіпсували їхні стосунки. Але Настя та Олексій говорять, що ця інформація не відповідає дійсності. Цілком можливо, що тривога виявилася марною, але з також шанси почути пізніше, що навіть кохання цих двох не витримало випробовувань та померло. Адже попереду ще все життя, і є шанс зустріти своє справжнє кохання.