Рубрики: Новини
23.09.2024 15:29

Ксенія Мішина і зірка “Одного разу під Полтавою” змагаються за те, хто красивіший: обоє ведуть ранкове шоу

Відома "Холостячка" Ксенія Мішина, яка тепер є ведучою ранкового шоу "Прокидайся" змагається за красу зі своїм колегою, зіркою серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрієм Ткачем.
Поділитися

Українська акторка театру та кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки зйомках у серіалі “Кріпосна” та участю в романтичному проєкті “Холостячка” нині стала ведучою ранкового шоу “Прокидайся”. Тепер свої ранки вона проводить разом із героєм серіалу “Одного разу під Полтавою” Юрієм Ткачем. Більше того, вони разом роблять грим у гримерці, спілкуються, дружать, жартують і весело проводять час. Все це Ксенія Мішина показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що хоче накачати губи ведучому ранкового шоу

Сьогодні ведучі почали свій ранок зі сперечань ще в самій гримерці. Вони “зчепилися” через те, що не могли визначитися хто з них красивіший. Це сталося, коли Юрій Ткач був на гримі. Тоді він поцікавився у Ксенії Мішиної чи не став він виглядати краще після того, як йому вже “замалювали” все обличчя. “Холостячка” вирішила не проявляти своєї доброти і заявила, що малюй його, чи не малюй, вона, як ведуча, все одно виглядає красивіше за нього.

“Щоб Ти не робив!”, – заявила Ксенія Мішина.

У свою чергу Юрій Ткач зазначив, що якби була косметика, яка б змогла зробити з нього саму Ксенію Мішину, то ці засоби купували би всі. І намалювали б з себе ведучу ранкового шоу “Прокидайся”.

“Але зараз чомусь ця косметика не працює”, – продовжила жартувати Мішина над Ткачем.

У свою чергу Юрій Ткач заявив, що насправді Ксенія Мішина виглядає, як лисий жирний чоловік, але коли намалюють її, то з екранів телевізорів всі бачать гарну Ксенію Мішину, яка вийшла вже красивою. Сама ж Мішина переконана, що для того, аби зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” став красунчиком, необхідно, як мінімум “накачати” йому губи. Така пропозиція сподобалася Юрію Ткачу, який скрутив свої губи “бантиком” і уявив їх накаченими.

“А в цьому щось є”, – погодився Юрій Ткач.