Рубрики: Новини
23.09.2024 17:43

Одна з найбагатших переможниць “Холостяка” Даша Квіткова показала, як їсть мівіну в потязі: причуди багатих

Даша Квіткова, яка є переможницею шоу "Холостяк-9" та відомою спортивною блогеркою, показала, чим інколи може харчуватися. Це немає нічого спільного зі здоровою їжею.
Поділитися

Українська блогерка, інфлюенсерка та бізнесвумен, яка також є переможницею романтичного шоу “Холостяк-9” Даша Квіткова показала те, від чого всі були здивовані. Мега струнка, гарна, спортивна блогерка їхала в потязі і вживала абсолютно не здорову їжу — мівіну. Побачити такий продукт харчування в раціоні Даші Квіткової було досить неочікувано. Те, як саме знаменита блогерка вживала мівіну, вона сама показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Повертаючись зі Львова до Києва бізнесвумен не гаяла часу у вагоні потягу. Перше, чим вона зайнялася, це читанням книг. І за час поїздки змогла до читати все те, що хотіла. Весь цей свій процес вона назвала “Бібліотека в потязі”. Ще вона підкреслила, що змогла “добити” всі свої книжки за день. Мала на увазі, що змогла до читати все те, що почала. А перекусити у вагоні потягу Даша Квіткова вирішила ні чим іншим, як мівіною. До того ж, великою упаковкою. Таке вживання їжі вона сама прокоментувала наступними словами: “Ну, і романтику потягів ніхто не відміняв”.

Крім мівіни, вже будучи вдома в Києві, екс-дружина головного редактора чоловічого журналу XXL Нікіти Добриніна, здивувала тим, що вирішила сама приготувати домашні котлети. Вона повідомила, що їх у неї просив її трирічний син Лев. І тому, вона вирішила це зробити саме для нього. Попередньо, вона навіть заповнила холодильник продуктами, щоб це зробити. Імовірніше всього, що це буває рідко і в більшості випадків вони харчуються у відповідних закладах.

Найбагатша переможниця шоу Холостяк Даша Квіткова показала, як їсть мівіну

Рецептом своїх домашніх котлет блогерка поділилася зі всіма своїми підписниками. Для того, щоб зробити котлетки Даші Квіткової необхідно мати фарш, сир, цибулю, одне яйце, різні спеції (особливо лавровий лист). Для початку м’ясо слід добре змішати зі всім вище вказаним. Потім сформувати кульки і обсмажити їх на пательні на 90%. Готові котлетки викласти у форму, залити водою і поставити у мікрохвильову піч на 10 хвилин. Після цього, ці котлетки будуть готовими на 100%.

“Таким чином вони виходять дуже ніжними. Це рецепт моєї мами”, – підкреслила знаменитість.