Рубрики: Новини
23.09.2024 18:58

Показав, як бути супер-батьком: зірка “ЖВЛ” Тімур Мірошниченко провів ефір з сином за руку – це треба бачити

Діти відомого шоумена Тімура Мірошниченка ходять з ним на зйомки програм, а потім шалено радіють, коли все теж саме бачать по телевізору в себе вдома.
Поділитися

Відомий український коментатор, ведучий програм “Зірковий шлях” та “Життя відомих людей” (ЖВЛ) Тімур Мірошниченко показав, що означає бути справжнім батьком у теперішньому житті. Насамперед, як справлятися з вихованням чотирьох дітей (двох з яких він всиновив) і при цьому працювати, будувати успішну кар’єру та все встигати. Для прикладу, сьогодні, 23 вересня, зйомки ЖВЛ у Тімура Мірошниченка проходили разом із його п’ятирічним сином Марком. Як все це відбувалося у своїй stories у соцмережі Instagram показала його дружина, адвокатеса Інна Мірошниченко.

Це потрібно тільки бачити: іде процес зйомок програми “Життя відомих людей”. Ведучий Тімур Мірошниченко стоїть перед камерою, веде програму, іде запис, а поруч із ним знаходиться його 5-річний син, який мовчки і тихенько стоїть біля батька, поки той виконує свою роботу. Тімур Мірошниченко тримає сина за руку і в цей час розповідає про Ольгу Харлан, яка потрапила на обкладинку українського вересневого номеру журналу для чоловіків “Playboy”. Насамперед, Харлан опинилася там в розділі “Спортивні рекорди під час війни”. Сама Харлан, як відомо, є українською фехтувальницею на шаблях.

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко показав, як вів ефір разом з сином

За словами Інни Мірошниченко, її чоловік проводив ефір разом із своїм сином тому, що сьогодні в їхній родині спеціально визначений день “Мами і тата”. І Марк мав сьогодні проводити його з батьком включно. А після ефіру, Тімур, Інна і Марк — всі подалися в кіно. Крім Марка, донечки Тімура Мірошниченка побували на зйомках програми дитячого Євробачення. Ось таке цікаве дитинство може бути, якщо тато відомий ведучий різних шоу і програм країни.

Інна Мірошниченко також поділилася світлинами і відео того, як їхні діти радіють, коли бачать татка по телевізору. Особливо після того, як самі по бували на зйомках, а потім все те саме побачили вже з екрану телевізора у себе вдома. Їхній радості і щастю немає меж. Єдина дитина, яка поки що не ходить на зйомки — це син Марсель. Хлопчику нині лише три рочки і він має певні проблеми зі здоров’ям. Але Тімур і Інна Мірошниченки все роблять для того, аби допомогти йому подолати його недугу.