Рубрики: Новини
24.09.2024 14:44

Підійде солідним жінкам 40+: дружина ведучого шоу “Холостяк” показала, як і з чим носити шовкові хустки

Христина Решетнік, яка є дружиною відомого шоумена Григорія Решетніка, показала, як і з чим носити шовкові хустки. До того ж такі, які є справжніми витворами мистецтва.
Поділитися

Відома дружина незмінного ведучого романтичного шоу “Холостяк” Христина Решетнік показала, як носити шовкові хустки. Саме ті до яких звикли наші мами, бабусі, а ще які “примушують” одягати при в ході у храм (хоча це спірне питання). Оскільки Христина є дружиною знаменитості, то хустки вона носить не з ринку, а від брендових компаній. До того ж, вона обирає натуральний шовк, а не аби що.

При цьому, питання щодо носіння хусток нині лишається в суспільстві досить спірним. Хтось їх відкидає взагалі, навіть, як аксесуар, бо вважає це старомодним. Утім лишається чимало людей, які продовжують доповнювати свій стиль і образ цими хустками. Що саме вийшло в Христини Решетнік вона показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона любить і носить хустки, які на 100% зроблені з шовку. Більше того, вона купує їх в української брендової компанії, а не в закордонних магазинах. Для неї хустка, це більше, як аксесуар, а не головний убір. Також вона обирає такі хустки, які насправді є поєднанням краси та мистецтва. Для прикладу, вона показала одну з них із зображенням картини італійського художника Леонардо да Вінчі “Мона Ліза” (полотно було написано в 1503 році).

Дружина Григорія Решетніка показала, як носити шовкові хустки

Христина Решетнік підкреслює, що її надихає колекція хусток на яких зображені різні картини мистецтва (створені відомими художниками в давнину). Утім, вона сподівається, що вже незабаром зможе придбати колекцію хусток із зображенням картин сучасних авторів. Дружині шоумена подобаються хустки саме з найвищою якості, а не просто якісь там. До Дня українського козацтва, 1 жовтня, Христина Решетнік замовила аксесуар і своєму коханому.

Перший варіант того, як можна носити дорогу і якісну хустку — це обв’язати її навколо своєї шиї, ніби шарф (хустка має бути приспущена з обох боків). Другий — одягнути на голову, як це роблять жінки перед тим, як заходити до храму. Цьому має місце бути, як і хустці у жіночому гардеробі, оскільки, хоча б на якісь великі свята, але більшість українців відвідують святі місця.

Третій варіант — пов’язати хустку на сумку. Цей варіант напевно самий актуальний і гарний для більш молодих жінок. Хустка на сумці в якості аксесуару виглядає дуже стильно. Або ж, хустку ще можна пов’язати на зап’ясток своєї руки. Сама ж Христина Решетнік зазначає, що на сумці й на руці вона носить хустку частіше всього.