Рубрики: Новини
24.09.2024 19:08

Міжбрівна зморшка і пігментація по всьому обличчю: Настя Каменських показала, що ховає під тонами макіяжу

Настя Каменських виклала фото при світлі дня і не стала застосовувати ніякі фільтри. Зірка показала всі свої зморшки і ластовиння. Не дивлячись на це вона чудово виглядає в свій вік.
Поділитися

Відома співачка Настя Каменських показала своє обличчя при світлі дня, без жодного гриму і макіяжу. На світлинах, які вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram помітно, що на її обличчі є дві міжбрівні зморшки, а ще пігментація (ластовиння). Все це видно тому, що зірка сфотографувалася обличчям до яскравого сонячного ранкового світла. І ці недоліки не приховала ні чим. Вона не стала застосовувати навіть якісь фільтри Instagram.

Так, на цій світлині помітно, що зірці вже десь під 40 років, хоча насправді їй 37! Але загалом, для свого віку вона виглядає дуже і дуже добре. Адже має лише дві маленькі міжбрівні зморшки, а не обличчя в зморшках. Напрочуд, абсолютно без зморшок лоб Насті Каменських. Хоча ця ділянка на обличчі в людини є найбільш уразливою. Дуже часто люди люблять емоційно говорити, виражати свої думки, чимось дивуватися і щось повідомляти. В результаті, чоло людини підіймається й створюються зморшки.

Настя Каменських показала, що сталося з її обличчям за роки кар’єри

Дуже гарними у Насті Каменських залишаються чорні брови, карі очі та губи. Загалом обличчя знаменитості дуже і дуже худе, як і вся Настя Каменських нині. Співачка схудла не на жарт і стала дуже стрункою. Для сьогоднішньої своєї stories вона не стала якось спеціально одягатися, фарбуватися і вигадувати якийсь образ. NK показала себе справжню. Виходила кудись у звичайній білій футболці, у ній же зробила фото і виклала його. Публікацію підписала фразою: “Як Ви?”.

Настя Каменських показала, що сталося з її обличчям за роки кар’єри

Як відомо, останнім часом Настя Каменських отримала чимало хейту за свої відеоролики, які робила для своїх нових пісень. І хоча вони створювалися з метою жарту та для розваги підписників, багато хто цього не зрозумів.