Рубрики: Новини
24.09.2024 20:22

24-річна Катерина Полтавська заговорила про розлучення з майже 40-річним Остапчуком: “Вова має перейматися”

Шанувальники Каті Полтавської та Володимира Остапчука завжди зичать їм добра. А ось протилежна сторона постійно чекає, що пара розійдеться. І невже припущення про їхнє розлучення зрештою справдяться?
Поділитися

Катерина Полтавська, певно, вже втомилася читати коментарі про те, що Остапчук скоро її кине або ж вони розлучаться з іншої причини. Такі думки можна ігнорувати. Але спроможні це робити далеко не всі, через що на рівні підсвідомості формуються переживання, які зрештою руйнують стосунки. Невже так сталося у Каті й Володимира? Підписники запитали дівчину про розлучення з шоуменом, на що вона чесно відповіла, не прикрашаючи реальності.

Так, наразі про фактичне розлучення не йдеться. Але у Катерини запитали, чи не боїться вона, що колись вони з Володимиром розійдуться. Дівчина зізналася, що відповідних страхів не має. Полтавська вважає життя бентежним, тому не вважає, що потрібно очікувати від нього гарантій. Також вона не розуміє, чому саме жінки зазвичай бояться, що їх покинуть. В реальності усе не завжди складається саме так, бо іноді ініціатором виступає саме жінка.

24-річна Катерина Полтавська розповіла причину розлучення з Володимиром Остапчуком

Тако Катя акцентує на тому, що з часом у пари може просто з’явитися усвідомлення, що вони переросли одне одного, мають різні плани та бачення майбутнього. Полтавська не вважає, що розлучення обов’язково має сприйматися у негативному контексті. Колись дійсно в суспільстві було заведено знаходити пару раз і на все життя. Сьогодні ж вона вважає це архаїзмом. Якщо вона з Вовою не зможе бути взаємно щасливою, то не триматиметься за все.

Також Катя не переймається через можливе розлучення у майбутньому тому, що їй лише 24, тому навіть через кілька десятків років вона буде у розквіті сил та не перейматиметься про те, що життя втрачене. Жартома Полтавська додає, що це Вова має перейматися, бо раптом у 40 Катерину “попаяє”, через що вона вирішить розлучитися. Та зараз вона про це не думає, хоча суперечки між ними іноді й бувають. Але вони є характерними для будь-якої пари.