Рубрики: Новини
25.09.2024 10:55

Женька зі “Сватів” здійняла галасу в Мережі своїм раціоном під час вагітності: Анна Кошмал 100% вегетаріанка

Анна Кошмал, яка відома своєю роллю "Женьки" у "Сватах" повідомила, як довго ще зможе працювати будучи вагітною вдруге! А також, що нині їсть зважаючи на те, що вона вегетаріанка.
Поділитися

Українська акторка театру та кіно Анна Кошмал, яка стала відомою завдяки ролі “Женьки” у комедійному телесеріалі “Свати” та серіалі “Сашка”, продовжує розповідати про свою другу вагітність. Таку приголомшливу новину про свій стан вона повідомила тільки цього тижня, хоча вже має досить великий животик. Свою другу вагітність зірка приховувала до останнього, а розповісти про неї вирішила взагалі дуже незвичним способом. А саме — під час драйвового танцю зі своїм хореографом у кінці якого вона знімає сорочку і показує себе, і свій великий животик, у поєднаному купальнику. Ось такий сюрприз чекав на всіх прихильників акторки в цьому відео.

Нині зірку “закидали” питаннями щодо того, скільки ще часу вона зможе працювати в театрі зважаючи на свою вагітність. Адже не дивлячись на свій великий животик вона продовжує виступати в театральних виставах. Анна Кошмал заявила, що вона сама не знає, скільки ще часу зможе бути на сцені. Насамперед, вона написала, що чітких дедлайнів у неї немає. Працює, поки працюється та й все. Також акторка поділилася тим, що під час вагітності їй не важко навіть гастролювати з театром містами України. Насамперед, її колеги та помічники в усьому їй допомагають, турбуються про неї і дарують їй свою любов.

Вегетаріанка Анна Кошмал розповіла, чим харчується під час вагітності

Найбільше всіх фанатів і прихильників Женьки зі “Сватів” цікавить те, як вона і чим харчується під час своєї другої вагітності. Адже вона вегетаріанка! І це дійсно дуже цікаве питання. На це Анна Кошмал відповіла, що свого першого сина вона виносила і вигодувала будучи 100% вегетаріанкою. Тому нині, під час своєї другої вагітності, вона не бачить сенсу щось змінювати в своєму раціоні.

“Баланс мікроелементів та вітамінів у мене завжди був в нормі, і до вагітності, і зараз”, – підкреслила акторка театру та кіно.

Запитували читачі і про те, чи немає в її першого сина Мишка проблем із зубами у зв’язку з тим, що сама Анна Кошмал і дитина, вегани. Насамперед, від інших веганів читачка чула інформацію, що в їх дітей були проблеми через те, що під час вагітності їх мами не вживали м’яса. Щодо цього знаменитість теж запевнила, що ніяких проблем не мали і не мають нині. Мишку полікували лише один зуб і періодично вони ходять до стоматолога на профілактичні огляди. Так, як це і має бути.