Рубрики: Новини
25.09.2024 14:59

“Я Вас кохаю!”: Ніколас Карма вийшов на сцену і встав на одне коліно перед Тіною Кароль – як це було

Тіна Кароль отримала зізнання в коханні від блогера-модника Ніколаса Карми двічі. Другий раз красунчик взагалі встав на одне коліно, щоб висловити їй свої почуття.
Поділитися

Під час концерту української співачки, авторки пісень та блогерки Тіни Кароль відомий модник України Ніколас Карма дуже емоційно та публічно зізнався співачці в коханні. Це відбулося під час концерту зірки у Львівському національному академічному театрі опери та балету. Ніколас Карма увірвався до співачки прямо на сцену з величезним букетом троянд.

З самого початку він заявив: “Мене звати Ніколас Карма. Я цікавлюся, скільки коштує Ваш look”. Зал просто “зірвався” від шумних оплесків, а сама Тіна Кароль була така приголомшена, що просто на її обличчі засяяла неабияка посмішка. При цьому в його руках був величезний і шикарний букет троянд. Співачка трішки насварила його за те, що з цього букету посипалися пелюстки. Вона заявила йому: “Щось ти тут трішки насмітив”. Він відповів, що це дорогі квіти, не знає чому так (чому пелюстки самі по собі відпадають).

Після цього Кароль і Карма перейшли до найцікавішого — обговорення луку співачки. На сцені вона була в білому корсеті вартість якого становить 7500 гривень. Тіна Кароль заявила, що насправді, він дуже зручний. Коли вона співає, то може вільно в ньому дихати, адже під час вокалу вона набирає і випускає повітря діафрагмою (ребрами). Додала зірка і те, що цей корсет вона не купувала, а їй його подарували.

“Коли корсет затісний – це найгірше, що може статися з виконавцем”, – пояснила співачка.

 

Неочікувано для всіх Ніколас Карма запитав у Тіни Кароль про те, чи можна доторкнутися і спробувати корсет: наскільки він вільний чи ні. Вона різко відповіла, що ні, бо якщо він його розкриє, то буде ще те “шоу”. Розмови про корсет перейшли у діалог про дуже довгу чорну спідницю-міді. Кароль повідомила, що її вона пошила на замовлення у кравця. За це вона віддала 3000 гривень. А ось її босоніжки в яких вона була на сцені вартують 5200 гривень. Вони хоч і літні, але чудово підходять під таку дуже теплу осінню погоду. Зірка підкреслила, що це її сценічні босоніжки.

Згодом і сама співачка почала цікавитися тим, що одягнув сам Ніколас Карма. Можливо більше її цікавило те, у чому саме він прийшов до неї. Він розсміявся і пояснив, що кросівки у нього взагалі “зроблені в Китаї”. Те, що сталося потім, можливо і було в рамках запису чергового відео Карми, але це було дуже щиро.

“Нехай це розлітається, я Вас Кохаю, Тіна Кароль”, – дуже щиро і емоційно закричав Ніколас Карма при всіх глядачах у залі.

Також, блогер подякував Тіні Кароль за те, що вона є в нашої країни. Він встав на одне коліно і ще раз повідомив зірці про те, що кохає її.