Рубрики: Новини
25.09.2024 15:00

“Зверхність та інтерес тільки до…”: правда про поведінку Потапа на Голосі вразила навіть його підопічних

Екс-учасник "Голосу країни" Олексій Діброва розповів про поведінку Потапа на шоу "Голос країни", яка вразила навіть його підопічних. Що робив продюсер, коли в нього щось не виходило?
Поділитися

Участь Потапа на шоу Голос країни була вельми успішною, адже головною причиною його запрошення була відомість та популярність. Суддя не став легендарним тренером і його підопічні не добилися визначних висот. Тим не менш, у тандемі з Тіною Король та Даном Баланом рейтинги були просто шаленими. І не дарма!

Екс-учасник “Голосу країни” Діброва розповів про поведінку Потапа на шоу

Олексій Діброва розповів про поведінку Потапа на шоу

Але далеко не всі розділяють цей позитивний досвід. Адже за кулісами відбувалося дещо інше.

За словами Олексія Діброви, в нього залишилися негативні враження від наставництва продюсера. Зокрема він поскаржився на зверхність Потапа та його невміння виходити з кризових ситуацій. Також він нагадав, як Потап знімав штани на сцені в Москві, що колись спричинило чималий скандал в Україні, і підставило під великий сумнів репутацію його дуету з Настею Каменських.

Тоді поговорювали про Олексія, як можливого зрадника, що стоїть на одному рівні з Ані Лорак.

“Він ще тоді проявляв зарозумілість та інтерес тільки до своєї персони, – зізнався в своєму коментарі екс-учасник “Голосу” Олексій. – Більше займався тим, як заробити, як досягти певних висот, а коли чогось не вистачало – знімав штани на російських каналах”

Примітно, що пізніше стало відомо про його невдалі контракти з іншими артистами. Після втечі зірки почали зʼявлятися коментарі, в яких інші виконавці говорили про невиконання Потапом його обовʼязків.

Зірка не відреагував на інтервʼю його екс-вокалістки Євгенії Гордої чи всім відомої Ассоль, яка нібито також мала отримати послуги від його лейблу.

В свою чергу Надя Дорофєєва обрала собі в якості продюсера Ірину Горову. Коли лейбл розпався, вона залишилася з нею, а Потап займався лише Настею Каменських. Також вельми цікаво, що Ірина Горова вирішила відхреститися від зв’язку з Олексієм, тільки-но їхній бізнес пішов на дно, і заявила, що їх нічого не об’єднує, окрім сина.