Рубрики: Новини
25.09.2024 17:04

54-річний Юрій Горбунов показався з милицями і розповів про пережиту операцію: відкладати вже було не можна

Юрій Горбунов показався не у "сценічному" вигляді і розповів, що сталося з його ногою. Виявляється, відкладати вже було не можна і ведучий не став.
Поділитися

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов багато років працює у шаленому ритмі. Звичайно, зірка має вихідні та відпустки, але завантажений графік дає про себе знати. Будь-яка знаменитість прекрасно знає, наскільки важким є данний сегмент діяльності і як він впливає на здоровʼя. Спочатку ти заробляєш мільйони, а потім добру частку можеш віддати на оздоровлення.

Юрій Горбунов розповів про операцію на нозі та реабілітацію

Юрій Горбунов розповів про операцію на нозі та реабілітацію

Юрій Горбунов не поспішав ділитися зі своєю публікою правдою про власний стан. Але журналісти спіймали його з милицями. Відповідно, зірці довелося давати коментар.

Виявляється, він пройшов через операцію. Вона потрібна була давно, але відкладалася через стан здоровʼя. Зараз шоумен проходить реабілітацію і намагається слідувати порадам лікарів.

“Це побутова травма! Домашня, банальна побутова травма. Але операцію довелося відкладати, бо я знімався. Ось знявся і зробили операцію. Тепер уже, як бачите, реабілітація на ногах, що також не дуже добре”

Юрій Горбунов розповів про операцію на нозі та реабілітацію

І все ж таки зірка не став приховувати, що занедбав свою ногу та працював з хворою кінцівкою. Травма виявилася побутовою.

Чоловік не став ділитися деталями і обійшовся загальними відомостями, аби шанувальники за нього не хвилювалися.

Нагадуємо, що 2 роки тому його дружина Катерина Осадча евакуювалася разом з дітьми до заходу України, але Юрій Горбунов відмовився та повернувся до Києва. Після цього він одразу приєднався до колективу ранкового шоу, а тому знову став працювати в прямих ефірах. Колеги прийняли його з розкритими обіймами, і до сьогодні він продовжує заробляти у даному слоті. Юрій не став приховувати причину такого кроку. Мовляв, необхідно було утримувати свою сім’ю. Катерина на той момент вже відмовилася від Світського життя.