Рубрики: Новини
26.09.2024 12:26

Передивилася Емілі в Парижі і надихнулася: дружина Володимира Остапчука показала, що носитиме восени

Дружина популярного шоумена Володимира Остапчука дивиться серіал "Емілі в Парижі", а потім підбирає собі гардероб. Ця кінострічка надихає її на те, щоб носити яскраві кольори.
Поділитися

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, показала, як і що можна носити цієї осені. У першу чергу зручне, але дуже стильне, яскраве і модне. У своїй stories в соцмережі Instagram вона презентувала нові широкі світло-сині джинси. Під них одягла білу водолазку з якісного матеріалу, а зверху — короткий, дуже яскравий і стильний жакет. Свій образ Катя Остапчук доповнила різноманітною кількістю золотих прикрас. Найбільше, що нині їй полюбилося — це золотий ланцюжок із золотою підвіскою у вигляді коника. Носить дружина шоумена і пару золотих каблучок та золоті сережки.

Про свій новий образ на осінь-2024 сама Катерина Остапчук говорить, що його вона обрала і створила для себе після того, як передивилася американський комедійний серіал “Емілі в Парижі”. Глянула цю стрічку й надихнулася на яскраві кольори, які захотіла бачити в своєму гардеробі. Також, таких джинсів, як на ній зараз, вона має вже дві пари. У першу чергу їй сподобалася якість цих джинсів. Все таки родзинкою такого осіннього образу став саме її жовтий і короткий жакет.

Дружина Володимира Остапчука показала трендові речі осені-2024

Після того, як Катерина Остапчук намилувалася собою і своїм новим стилем, вона почала повертатися в реальне буденне життя. А воно дуже бентежне. Сьогодні в родині Остапчуків буде велике прибирання. Так, після завтра у Володимира Остапчука буде День народження і йому виповниться 40 років. Катя вже вигадала для нього подарунок — це чистий будинок. Утім, вона додала, що це жарт. Імовірніше всього, що це один із подарунків, а так — подарунків буде ще багато.

За словами Катерини Остапчук, сьогодні зранку, 26 вересня, коли він прокинувся, то повідомив їй наступне: “Уявляєш, з п’ятниці ти будеш жити з 40-річним мужиком”. Вона відповіла йому, що не уявляє цього. Сама Катя говорить, що досить часто підколює шоумена щодо його віку. Утім, інколи буває і таке, що і вона себе вважає “не молодою”. Наприклад, лише нещодавно вона дізналася, що в Instagram є папка “Приховані запити” і там у неї більше сотні повідомлень від різних користувачів.