Рубрики: Новини
26.09.2024 17:20

Тому зараз і живе без Потапа? Настя Каменських розповіла, від чого вона відмовилася заради розвитку

Настя Каменських вважає, що в житті потрібно слідувати собі, а не відповідати нав'язаним ідеалам суспільства. Тому заради кар'єри вона відмовляється від кількох речей.
Поділитися

Популярна співачка Настя Каменських розповіла, що всім жінкам потрібно робити для того, аби розвиватися, будувати свою кар’єру і бути психологічно стійкою для цього. Найголовніше — це відмовитися від токсичних стосунків. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram у своєму новому дописі. Загалом NK створила добірку щодо того, що дуже важливо розуміти жінкам. Це найпростіші базові речі від яких потрібно, або відмовитися, або навпаки рухатися до них, щоб бути щасливими. Насамперед тому, що люди дуже часто самі ставлять себе в якісь обмеження і “рамки” через навʼязані ідеали суспільства, яким чомусь “потрібно” відповідати.

За словами Насті Каменських, щоб жінка мала змогу розвиватися їй необхідно позбутися токсичних стосунків. Насамперед, від таких стосунків, які заважають цьому розвитку і не дають рухатися вище. Важливо прийняти і полюбити себе, уміти приймати компліменти в свій бік і вірити в позитивні слова. Потрібно вчитися ставити свої потреби і бажання на перше місце. При цьому, не відповідати чужим очікуванням і жити за власними принципами. Якщо щось не подобається, або не підходить, слід вміти відмовляти і не мати ніякого почуття провини.

Також важливо розуміти, що в кожної людини є свої недоліки, а тому необхідно спокійно ставитися і до своїх “нерівностей” також. Приймати і любити себе такими, якими ми є, це добре. З часом люди втомлюються від перегонів за тим, що в суспільстві вважають, що саме так має бути і тільки так. Дуже часто люди пізно починають усвідомлювати те, що справжня сила починається з любові до себе. А знайти справжній спокій можна лише через внутрішню гармонію та щастя.