Рубрики: Новини
26.09.2024 17:32

Його підозрювали у романі з українською співачкою і переможницею конкурсу краси: що стало з Даном Баланом?

Ще нещодавно Дана Балана розпитували про романи з українською співачкою і переможницею крнкурсу краси. А чим зараз займається молдавська зірка?
Поділитися

Важко повірити, що такий красень як Дан Балан довго може залишатися у холостяках. І тим не менш, доля розпорядилася таким чином, що шанувальниці вже багато років зберігають у своєму серці надію, що своє серце він віддасть їм.

Однак, артист сам неодноразово говорив, що насправді дуже позитивно ставиться до традиційних цінностей та весілля. Хіба що, так і не знайшов жінку, яка зможе стати його дружиною.

Дан Балан розповів, куди зник і чим займається зараз

Дан Балан розповів, куди зник і чим займається зараз

Не дивлячись на це його підозрювали у романі з української поп-діваю Тіною Кароль і харківською дівчиною, яка перемогла у конкурсі краси.

На будь-які запитання від журналістів Дан Балан відповідав таким чином, що не було можливості навіть зачепитися. Пізніше, взагалі відхрестився від свого екранного роману з Тіною та заявив, що його ніколи та нічого не пов’язувало з артисткою.

Зараз Дан Балан як і раніше веде активну сценічну діяльність. 24 лютого він опинився в Києві, тому став свідком всього, що відбувалося. Через декілька тижнів йому вдалося виїхати за кордон, де він активно підтримував Україну. Також артист видалив свою російськомовну пісню, яка нам той момент була тільки-но випущена та перевипустив її у румунській версії.

Через 2 роки він все ж таки приїхав до Карпат, а потім дав концерт в Одесі. Варто відмітити, що далеко не всім українцям це сподобалося. Зокрема медійному просторі, попри перманентно підтримку артиста, з’явилися дітки коментарі на його адресу. Мовляв, співак ніде не можу знайти собі аудиторію і намагається заробити в Україні.

Окрім того, рік тому він потрапив у гучний скандал під час великого концерту в Кишиневі. Місцевий полі ток звинуватив свого зіркового співвітчизника у тому, що на сцені він з’явився в неадекватному стані. Дам Бала ніяк не відреагував на даний випадок свою адресу, але також не пояснив, що з ним відбувалося під час виступу. Шанувальники вважають, що справа просто у виснаженні та втомі.