Рубрики: Новини
27.09.2024 11:43

Шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 40 років: за 15 років кар’єри ведучий став зіркою багатьох каналів

Телеведучому Володимиру Остапчуку, який засвітився на головних телеканалах України, виповнилося вже 40 років! Нині він продовжує вести ранкове шоу, а ще чекає на народження третьої дитини.
Поділитися

Ведучому та шоумену Володимиру Остапчуку сьогодні, 27 вересня, вже виповнилося 40 років. Багато хто дізнався про нього під час того, як він став телеведучим ранкового шоу на телеканалі “Україна”. Разом із ним кожного ранку прокидалися всі українці! Цей проєкт він вів досить в легкому форматі, але при цьому доносив до людей серйозну інформацію: все, що стосувалося новин, соціальних подій, змін у державі, які на нас чекали попереду. Після цього у його кар’єрі стався справжній фурор — він пройшов кастинг і разом із Олександром Скічком та Тімуром Мірошниченком, став ведучим пісенного конкурсу “Євробачення-2017” в Києві. Це був величезний зліт у його кар’єрі.

Після цього на нього чекала участь у не менш цікавому, більше того, легендарному проєкті телеканалу “1+1”, а саме “Танці з зірками”. Він протримався там чотири місяці — з серпня по листопад 2019 року. Його партнеркою стала не менш усім відома танцівниця Ілона Гвоздьова. Результат участі в цьому конкурсі теж був досить не поганим, адже ця позитивна пара посіла третє місце у півфіналі цього шоу. Через рік Володимир Остапчук почав пробувати себе в якості стендап-коміка й випустив авторський гумористичний проєкт “Незручний” Stand Up.

Дружина Володимира Остапчука повідомила, що шоумену стукнуло 40

Продовжував Володимир Остапчук активно світитися на телеканалі “Україна” й надалі. У 2020 році став ведучим розважального шоу “Маска” та музичного талант-шоу “Співають всі”. Обидві програми виходили на телеканалі “Україна”. Також став ведучим шоу “Ліс Рук” на телеканалі “Дім”. Нині Володимир Остапчук почав знову прокидатися разом із всією країною, оскільки став телеведучим ранкового шоу “ПРОКИДАЙСЯ!”.

Крім того, що Володимир Остапчук веде нині ранкове шоу, він ще й готується втретє стати батьком. Адже його 24-річна дружина Катерина Остапчук (Полтавська) нині перебуває при надії. Уже відомо, що в них народиться хлопчик для якого вони обрали ім’я Тимофій.

Саме сьогодні Володимир Остапчук святкуватиме своє 40-річчя. Вчора його дружина вже почала готуватися до свята. Вона прибирала будинок і обирала для свого коханого чоловіка подарунок. Що саме це буде в своїх stories у соцмережі Instagram вона не зізналася. Утім, можливо ще побачимо!

Зі святом Володимира Остапчука вітає й вся редакція видання “Сенсація”. Бажаємо шоумену кар’єри високого польоту, здійснення всіх мрій і сімейного щастя! Нехай усе буде так, як Ви того бажатимете!